Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Projelerimizi vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz

Projelerimizi vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz

SİYASET 14.02.2019 08:10:00 0
Projelerimizi vatandaşlarımızla birlikte hazırlıyoruz
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, projeleri hazırlarken Isparta halkının da fikirlerine başvurduklarını ifade ederek, “Vatandaşlarımız birçok fikir sunuyor. Biz de diyoruz ki; ‘siz başkan olsaydınız ne yapardınız?’ Onların fikirlerini not alıyoruz, onlar bizim için önemli bir bilgi. Bu memlekette yaşayan insanların memleketle alakalı isteklerini birebir öğreniyoruz. Aldığımız bilgiler de bize ufuk oluyor. Seçimi aldıktan sonra da vatandaşlarımızın fikirlerinden de istifade edeceğiz” diye konuştu.
 
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimler için çalışmalarını Yeni Sanayi Sitesi’nde sürdürdü. Burada esnaflarla tek tek tokalaşan Başdeğirmen, talepleri yerinde dinledi.
TÜM VATANDAŞLARIMIZA MERHABALAŞMAK İSTİYORUZ
Seçim süreci başladığından bu yana sürekli olarak çarşıda, sokakta, evlerde, düğün salonlarında vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Başdeğirmen, “Onlarla sohbet ediyoruz, varsa taleplerini alıyoruz, varsa eksikliğimiz onu gidermek için çözüm yollarını konuşuyoruz. Her fırsat bulduğumuz zaman da işyerlerini ziyaret ediyoruz. Bugün Yeni Sanayi’deyiz. Bundan önce de eski sanayideydik. Buradaki ziyaretimizden sonra Gül Küçük Sanayi’ye kadar ziyaret edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza merhabalaşmak istiyoruz” dedi.
SEÇİME KATILIMIN YÜKSEK OLACAĞINI UMUYORUM
Gezdikleri yerlerde vatandaşların yerel seçimlere karşı duyarlı olduklarını gördüklerini kaydeden Başdeğirmen, “Seçime katılımın yüksek olacağını umuyorum.  Vatandaşlarımız birçok fikir sunuyor. Biz de diyoruz ki; siz başkan olsaydınız ne yapardınız? Onların fikirlerini not alıyoruz, onlar bizim için önemli bir bilgi. Bu memlekette yaşayan insanların memleketle alakalı isteklerini birebir öğreniyoruz. Aldığımız bilgiler de bize ufuk oluyor. Fikirler arasında güzel şeyler çıkıyor. Şehrimiz için olumlu olacağı inancındayız. Seçimi aldıktan sonra da vatandaşlarımızın fikirlerinden de istifade edeceğiz” diye konuştu.
HALKIMIZ SADECE KENDİ MAHALLESİNİ DÜŞÜNMÜYOR
Sanayi’de kış mevsimi olması dolayısıyla bir durgunluk yaşandığını dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Başdeğirmen, sözlerine şöyle devam etti: “Esnafımız bir ay sonra bu durumun aşılacağını belirtiyor. Esnafımızın çok fazla farklı istekleri yok. Mahalle, sokaklarında farklı düşüncelerle istekleri var. Vatandaşlarımız sadece kendi mahallesini, sokağını düşünmüyor, geneli düşünüyorlar. Gittiğimiz yerlerde öncelikle herkes trafik sorununu ne yapacağız diyor. Ayrıca Sav’daki kötü kokunun giderilmesini istiyorlar. Sosyal konut anlamında da çok talep var. Son 10 yıldır Isparta’da sosyal konut üretilmediği için bunu istiyorlar.  ITKM’nin de bir an önce bitirilmesi için talepler var.
PROJELERİMİZLE İLGİLİ OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ
Şehrin trafik sorununa ilişkin 7 projemizle ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. Tren garının çalıştırılması, oradaki alanın park haline getirilmesi, üniversiteden 2 yeni ana arterin şehre doğru açılması ve şehir merkezine 4 alt-üst geçitlerin yapılması ile trambüs projesi Isparta’mız adına önemli projeler. Sav’dan girerek Gönen kavşağından çıkacak çevre yolunun bir an önce hayata geçirilmesiyle ilgili çok talep var. Yaşlılarımız için açıkladığımız projeyle ilgili çok güzel geri dönüşler aldık. Yaşlılarımızın bakım merkeziyle ilgili yeni bir bina yaparak orada çok rahat yaşamalarını sağlayacağız. Ayrıca ihtiyaç sahibi olan ailelerimizin ve yaşlılarımızın evlerinin, çamaşır ve kıyafetlerinin temizlenerek kendilerine teslim edilmesi projelerimiz güzel karşılık gördü. Damgacı Sokak’taki evlerin restore edilmesi de önemli. Açıkladığımız projelerden kötü geri dönüşler yok. Bu da bizi memnun ediyor.”
 
 

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °