Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Projelerimiz internetten kopyala-yapıştır değil

Projelerimiz internetten kopyala-yapıştır değil

SİYASET 16.02.2019 06:45:00 0
Projelerimiz internetten kopyala-yapıştır değil
Bağlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kolçelik Kavşağına kuracakları yeni şehir ve fuar alanı ile ilgili detayları aktardı. Günaydın, kamuoyu ile paylaştıkları her bir projenin planlı olduğunu, internetten kopyala-yapıştır metoduyla alınan resimler olamadığını söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçim çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Günaydın, 15 yıllık belediyecilik dönemi hakkında açıklamalarda bulunurken, yeni dönem yatırımlarından bahsetti. Bazı adayların ‘belediyenin işi fabrika kurmak mı, belediye fabrika mı kurar’ yönündeki eleştirilere de değinen a Günaydın, “Üretime katkı sunmak kötü mü?” diye sordu. Günaydın, “Biz çalışkan bir milletiz. En büyük özlemim üretimdi, çok şükür bunu da başardık ve yenilerini yapacağız” derken, ISBAŞ’ın bir dönem satıldığını ancak kendisinin bu fabrikayı ve ponza yataklarını söke, söke geri aldığını kaydetti.
 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın seçim çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Günaydın seçim çalışmaları kapsamında Bağlar Mahallesinde kahve toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Günaydın bugüne kadar yaptığı ve yeni dönem projelerini anlattı. Beraberinde MHP İl Başkanı Nail Bayram ve MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ile mahalle halkıyla buluşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı kalabalık bir topluluk karşıladı.
ALTYAPISIYLA ÖRNEK BİR ŞEHİR
Başkan Günaydın, Isparta’nın altyapı çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olduğunu, yaşanabilir şehir unvanına kavuştuğunu ve yeni dönemde yeni hedefin Isparta’yı Avrupa’nın en iyi şehirleri arasında yer aldırmak olduğunu söyledi. Günaydın, 35 senede 33 km’lik Eğirdir, Isparta yolunun asfaltının yapılamadığını ancak kendilerinin şu anki rakamlarla son dönemde yaklaşık 1400 km’lik asfalt döktüklerini kaydetti. Günaydın, asfalt öncesinde de şehrin yağmur suyu başta olmak üzere tüm altyapısının yenilendiğini aktardı. 2009’da göreve geldiğinde karşılaştığı borç yüküne karşın bunların üstesinden geldiklerini, Isparta’yı Türkiye’nin birincisi yaptıklarını dile getiren Günaydın, Isparta’ya yeni şehirler kurduklarını, kurmaya devam edeceklerini belirtti.
HEDEF AVRUPA’NIN EN İYİ ŞEHİRLERİNDEN OLMAK
Isparta’da hizmet etmenin kolay olmadığını, karşısına çıkan tüm engelleri eze eze hizmet yaptığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye’de fabrikalar kuran, üretim yapan, para kazanan üretken bir belediye olduklarını anlattı. Isparta’nın yaşanabilir şehir unvanına ulaştığını ancak kendileri için artık bunun geride kaldığını, bunun yeterli olmadığını belirten Günaydın, “Rehavete kapılmak, ayak ayak üstüne atmak yok. Şimdiki hedefimiz Avrupa’nın en iyi illeri arasında hatta en ön sırasına Isparta’mızı yükseltmek” dedi.
PROJELERİMİZ İNTERNETTEN KOPYALA-YAPIŞTIR DEĞİL
Kolçelik Kavşağına kuracakları yeni şehir ve fuar alanı ile ilgili detayları aktaran Başkan Günaydın, kamuoyu ile paylaştıkları her bir projenin planlı olduğunu, internetten kopyala-yapıştır metoduyla alınan resimler olamadığını söyledi. Günaydın, yeni dönem projeleri için yaklaşık bir yıldan buyana çalıştıklarını belirterek, “İddiamız büyük. Masallarla peynir gemisi yürümez. Bugüne kadar şehrimize yaptığımız projeler ortada. Yeni dönemde bir fabrika daha kuracağız. Türk milletinin ekmek gibi fabrikalara ihtiyacı var, üretim yapan bir Türkiye olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
ÜRETİME KATKI SUNMAK KÖTÜ MÜ?
Bazı adayların ‘belediyenin işi fabrika kurmak mı, belediye fabrika mı kurar’ yönündeki eleştirilere de değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Üretime katkı sunmak kötü mü?” diye sordu. Günaydın, “Biz çalışkan bir milletiz. En büyük özlemim üretimdi, çok şükür bunu da başardık ve yenilerini yapacağız” derken, ISBAŞ’ın bir dönem satıldığını ancak kendisinin bu fabrikayı ve ponza yataklarını söke, söke geri aldığını kaydetti. Bazılarının satmayı alışkanlık haline getirdiğini hatırlatan Günaydın, salonda bulunan vatandaşlara ‘sattıralım mı? arkadaşlar’ diye sordu.
Programda ayrıca Dinarlılar Derneği Başkanı Celalettin Gürdal’ın Dağlıca’da 2009 yılında şehit düşen kardeşi Uzman Çavuş Selçuk Gürdal’ın isminin bir yere verilmesi talebinde bulunulurken, Başkan Günaydın, şehidimizin isminin en iyi yerde değerlendirileceğini belirtti.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °