Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Pazar yeri ücretlerine zam yok

Pazar yeri ücretlerine zam yok

SİYASET 20.03.2019 07:27:00 0
Pazar yeri ücretlerine zam yok
AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmaları kapsamında Sebze ve Meyve Hali ile Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret etti. Halin modernizasyonunu sağlayacaklarını belirten Başdeğirmen, pazar yeri ücretlerine de zam yapılmayacağını bir kez daha yineledi.
 
AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen seçim çalışmaları kahsamında Sebze ve Meyve Halindeki esnafları ziyaret etti. Esnaflarla tek tek görüşen Başdeğirmen, onların taleplerini dinledi. Göreve geldiklerinde sebze ve meyve halinde modernizasyon yapacaklarını dile getiren AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen pazarcı esnafına seslenerek, “yer ücretlerine zam yapılmayacak” dedi.
ALT YAPILARI OLUŞTURACAĞIZ
Başdeğirmen, “Sabah erkenden hale geldik. Halde  neler oluyor onları bir görelim paylaşalım sorunlar neyse veya istekler neyse yerinde görelim diye esnaf arkadaşlarla birlikteyiz. Halde onların istekleri doğrultusunda yapılması gerekenler neler varsa onları yapmak istiyoruz. Yenilikler modernlikler istiyorlar, pazarcılarımızda yer ücretlerinde zam olmamasını istiyorlar. Kendileriyle birlikte istişare halinde fiyatları yükseltmeden onlara da yardımcı olarak piyasada kolaylıkla ticaret yapmalarını vatandaşlarımıza taze ve güzel ürünlerini sunmalarını istiyoruz. Bizim elimizden gelen ne varsa bizde kendilerine destek olacağız. İnşallah, hem onların uygun rakamlarla para kazanması hem vatandaşlarımızın mutlu olması taze ürün alması bizim de en büyük amacımız. İnşallah nasip olur göreve gelirsek hem vatandaşlarımıza hem de satıcı arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda alışveriş yapıp satış yapmalarını sağlayacak alt yapıları oluşturacağız. Kendilerinin memnun olmalarını sağlayacağız” dedi.   
ADAR: ISPARTA’YA GÜZEL ESERLER KAZANDIRACAKTIR
Başdeğirmen, ziyaretler esnafında sebze ve meyve halinde işletmecilik yapan Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ile de bir araya geldi.  Başdeğirmen’e başarılar dileyen Ticaret Borsası Başkanı Adar, Başdeğirmen’in Isparta’ya güzel eserler kazandıracağına inandığını söyledi. Adar, “ Bu çıkmış olduğunuz yolda Allah başarılarınızı daim etsin bütün çalışmalarınızı yakından izliyoruz, görüyoruz başarılarınızın devamını dileriz. Allah yolunuzu açık etsin. Bu çıktığınız yolda Allah muvaffak etsin. Gerçekten zorlu bir yol. Daha önce Şükrü Başkanımla Ticaret Sanayi Odası yönetiminde çalıştık. ITSO Başkanıyken kendisiyle çalışmalarımız oldu. Yaptığı eserleri biliyoruz. Ekonomi Kampüsü’nde de kendisini Isparta Ticaret Borsası olarak ağırladık. Gerçekten değer verdiğimiz sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Isparta’ya güzel hizmetler yapacaklarına inanıyoruz” dedi.
Öte yandan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, hal ziyaretinin ardından Galericiler Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, taleplerini dinleme imkanı buldu.

Anahtar Kelimeler: ?cretlerine yeri pazar
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °