Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Özel, Atabey'e müjdeyi verdi

Özel, Atabey'e müjdeyi verdi

SİYASET 11.06.2018 11:41:00 0
Özel, Atabey
AK Parti Isparta Milletvekili Adanı Recep Özel, seçim çalışmaları kapsamında baba ocağı Atabey’deki hemşehrileriyle bir araya geldi.
İlçede kurulan Pazarda esnafları tek ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adayı Özel, burada hem esnafın hem de ilçe sakinlerinin sorunlarını dinleme imkanı buldu. Ardından ilçe meydanındaki esnafları ziyaret eden Özel’e hemşehrileri yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Özel’in bir sonraki durağı Atabey Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Tevfik Atasoy tarafından karşılanan Özel burada hemşehrilerine bir müjde verdi.
İLÇEMİZ KONFORLU VE ÇEVRECİ BİR YAKITA ULAŞACAK
Yaklaşık 1,5 yıldır devam eden çalışmalar kapsamında Atabey’e doğalgaz yatırımının yapılacağını müjdeleyen Recep Özel, “Tüm işlemler sona erdi. Firma yetkilisi ile de önümüzdeki günlerde bir toplantı yapacağız. Artık Atabey’e doğalgazımız hayırlı olsun. Kısa bir süre içerisinde yatırım başlayacak. Ve ilçemiz konforlu ve çevreci bir yakıta ulaşacak” dedi.
ATABEY CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ
Atabey’in yaşanabilir bir ilçe olduğuna dikkat çeken AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, son dönemde belediyenin hayata geçirdiği toplu konut projeleri ile birlikte ilçenin cazibe merkezi haline geldiğini söyledi. Havasıyla suyuyla, Isparta’ya yakınlığıyla Atabey’in önümüzdeki yıllarda mini Isparta olacağını söyleyen Özel, “Tüm Ispartalıları da Atabey’e bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °