Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Özdemir'den veda mesajı

Özdemir'den veda mesajı

SİYASET 10.02.2019 08:25:00 0
Özdemir
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, yeni dönemde mecliste olmayacak. 3 dönemdir meclis üyeliği yapan ve bir dönem de meclis başkanlığında bulunan Özdemir, sosyal medya hesabından veda mesajı yayımladı. Özdemir'in mesajı şöyle; "Kıymetli hemşehrilerim , 
hepimizin bildiği gibi üç dönemdir AK Parti merkez ilçe il genel meclis üyeliği ile siyasetimizi yapmaya çalıştık.Başardık, başaramadık,elbette iyi günlerimiz,kötü günlerimiz, vatandaşlarımızı, mutlu ettiğimiz, edemediğimiz günlerimiz olmuştur. Her şeyden önce, tam üç dönemdir AK Parti İl Genel Meclisi listelerine meclis üyesi olarak beni layık gören , bu onuru yaşamama vesile olan partime , bugüne kadar emeği geçen yetkili organlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Tam üç dönemdir hem de birinci sıradan şahsımı oralara yazan irade, bugün partimizin içinden yeni , vizyoner , çalışkan arkadaşlarımıza bu hakkı tanımıştır. Siyaset sırası geldiğinde çekilebilmektir.Yeni seçilecek il genel meclisi arkadaşlarımıza, yeni görevlerinin, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Yine aynı şekilde yeni göreve gelecek Belediye Meclisi üyelerimize de başarılar diliyorum. 
Bizler merkezde yaşayan bir Ak Parti neferi olarak,her daim çalışmalarımıza devam ederek, aynı nefesle, aynı hevesle , "sen yoksan bir eksiğiz" felsefesi, düsturu içerisinde çalışmalarımızı sürdürerek,seçilecek İl Genel Meclisi başkanımız ve üyelerinin,hemde Şükrü Başdeğirmen Belediye başkanımız ve ekibinin her zaman yanında olarak, memleketimize yapılması gereken projelerimizle, eksiksiz, aynı enerjimizle devam edecegimizin sözünü vermek istiyorum.
Ayrıca, şahsıma karşı desteklerini hiç eksiltmeyen,esirgemeyen kıymetli kamuoyuna saygılarımı sunuyorum."

Anahtar Kelimeler: mesajı veda özdemirden
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °