Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

'Ortalıkta dolaşan bazı Donkişot’luk yapan kişilere Ispartalıların prim vereceğini düşünmüyorum'

'Ortalıkta dolaşan bazı Donkişot’luk yapan kişilere Ispartalıların prim vereceğini düşünmüyorum'

SİYASET 10.12.2016 13:17:00 0
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, hafta sonu olmasına karşın makamında çalışmalar gerçekleştiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Belediyenin yapmış olduğu ve yapmayı planladığı projelerin ele alındığı ziyarette konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Başkanımız hafta içerisinde mesai saatlerinde zaten çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Bugün daha müsaittir diye geldik ancak bugünde yine Isparta ile ilgili son günlerde Isparta gündemi ile ilgili konular hem de şehrin meseleleri ile ilgili çalışıyor bulduk” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ettiklerini söyleyen İl Başkanı İsa Yalçın, Başkanın Ispartalılardan almış olduğu emaneti layıkıyla temsil etme noktasında çabasını görmenin, kendilerini parti olarak da memnun ettiğini söyledi.
MHP İl Başkanı İsa Yalçın yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:
“Isparta Belediyesinin gündeminde, Isparta’nın çok uzun yıllardan buyana hak ettiği ve birikmiş sorunların çözümü ile ilgili önemli bir mücadele veriliyordu. Son zamanlarda Belediye Başkanımızın da değişik ortamlarda bir hakkın yerine gelmesi için ifade ettiği gibi bakanlıklardan da yardım alarak daha güçlü bir belediye, Isparta’nın hizmetlerinde etkili bir şekilde olabilmek için daha büyük bir gayretle, heyecanla bir çalışma var.
Bunun yanında biz Isparta gündemini gereksiz insanların siyasi polemik oluşturmak için, seviyeyi düşürerek de yapmış oldukları açıklamalara cevap vererek, onlara bir fırsat daha vererek devam ettirmek durumunda değiliz. Isparta’nın ihtiyacı olan her şey Isparta Belediyesinden karşılanır. Ama niyeti başka olan insanlar bunu sürekli Isparta’yı meşgul etmek gibi belediyenin de gücünü ve dikkatini başka yere çekmek gibi bir duruma girmesinler.
Türkiye 15 Temmuz’dan sonra Milliyetçi Hareket Partisini, Milliyetçi Hareket Partili belediyeleri, Milliyetçi Hareket Partilileri bir kez daha tanımış oldu. Bunu bilerek bize laf söylesinler. Son sıkıntılar yaşarken Milliyetçi Hareket Partisine bakış açısı ve ifadeleriyle, bugün rahatladıkları zaman ifadelerini değiştirenler yarın yine mahcup olurlar.
Biz bu çalışmaların Isparta’mızdaki bir vatandaşımıza, bir saat erken gelmesi için verilen gayreti görüyoruz. Diğer şeylere bakmıyoruz. Yoksa Isparta’nın kahramanca çalışan, gerçek, dürüst insanlara ihtiyacı var. Bu Isparta Belediyesinde kadrolarıyla mevcut. Yardım edenlere de her zaman teşekkür ediyoruz ama ortalıkta dolaşan bazı Donkişot’luk yapan kişileri de Ispartalı hemşehrilerimizin prim vereceğini de düşünmüyorum. Bir derdi, bir meselesi olanlar varsa, bunu kamuoyunda milleti meşgul ederek değil, ilgililerle asıl çözebilecekleri durum varken ve çözüm de kanuni, hukuki olsun derken farklı niyetlerle olduğu için bu çözümsüzlük noktasına getirmeye çalışıyorlar.
Hiç kimse endişe etmesin Isparta’ya yapılacak yatırımların, önünde, arkasında, yanında, en başında olması gerektiği yerde Ispartalı hemşehrilerimiz adına belediye başkanımız olur. Bu konunun fazla uzatılmasında bir fayda görmüyoruz”   

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °