Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

‘O arkadaşın kriterlerine baktığınızda Isparta 24-25'inci sıralarda’

‘O arkadaşın kriterlerine baktığınızda Isparta 24-25'inci sıralarda’

SİYASET 11.09.2018 07:03:00 0
‘O arkadaşın kriterlerine baktığınızda Isparta 24-25
Sağlık Sen Isparta Şubesi’nin kongresine katılan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İlimizin yaşanabilir şehirler arasında 2 yıl üst üste birinci olmasının en büyük nedeninin eğitim ve sağlık alanında sunulan hizmetler olduğunu dile getirdi. Zabun, Belediye Başkanı Günaydın’ı kastederek, “O arkadaşın kendi kriterlerine baktığınızda Isparta 24-25'inci sıralara düşmüştür” dedi.
 
AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Sağlık Sen Isparta Şubesi’nin Pazar günü gerçekleştirilen 5’inci olağan kongresine katıldı. Kongrede konuşan Zabun, Isparta’nın yaşanabilir şehirler sıralamasında birinci olmasını sağlayan 2 unsurun eğitim ve sağlık olduğunu dile getirdi.
SAĞLIK EN KUTSAL MESLEKLERDEN BİRİSİDİR
Zabun’un konuşması şöyle; “Sendika demokratik hayatın vazgeçilmezleri arasında ve son derece önemli. Sağlık da en kutsal mesleklerden birisidir. Sizler hastanede veya sağlığın değişik alanlarında o hizmetleri üretirken her zaman temsil ettiğiniz bir hükümet var. Sizin hastaya aktarmış olduğunuz pozitif enerji hükümetin bir başarısı olarak yansır. Ayrıca ne kadar güzel mekanlar yaparsanız yapın içerisinde verilen hizmet, güleryüz olmadıktan sonra bir anlam ifade etmez. Isparta’da son yıllarda hem sağlık il müdürlüğü, hem ağız diş sağlığı merkezi, hem acil servisler hem de Türkiye’de üçüncü açılan şehir hastanesi ve ilçe hastanelerimiz fiziki imkanlar ile konfor açısından ilimizi birinci sıraya getirdi.
YAŞANABİLİR ŞEHİR OLMASINDA EĞİTİM VE SAĞLIK FAKTÖRÜ VAR
Birileri yaşanabilir şehir diyor ya Isparta’nın yaşanabilir şehir olmasını sağlayan 2 unsur vardır. Birisi sağlık diğeri de eğitimdir. O arkadaşın kendi kriterlerine baktığınızda Isparta 24-25'inci sıralara düşmüştür. Ama sağlık ve eğitimde Isparta’daki vatandaşların memnuniyet düzeyine baktığınızda İlimizi hep önde tutmuştur. Isparta’nın zirvede olmasında sağlığın büyük önemi var. Fiziki imkanların önemi kadar orada verilen güleryüzlü hizmet de önemlidir. O da siz sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu bir başarıdır. Bu bakımdan size ne kadar teşekkür etsek azdır. Kuru teşekkür mü diyebilirsiniz ama bizim bakış açımız devletimizin imkanları varsa bu imkanları hakkaniyet ve adalet içerisinde paylaştırmaktır.  İktidara geldiğimizden bu yana bunu yapmak için çalışıyoruz. Ülkemizin gelecek de daha aydınlık günlere ulaşacağını biz biliyor ve inanıyoruz. Hep birlikte elbirliği ile bunu gerçekleştirmek hepimizin boynumuzun borcudur.”
 

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °