Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Milli Seferberlik konusunda adım atılmalı

Milli Seferberlik konusunda adım atılmalı

SİYASET 19.12.2016 05:17:00 0
Milli Seferberlik konusunda adım atılmalı
Son haftalarda artan terör eylemleri nedeniyle devletin artık terörü bitirme noktasında tüm gücünü kullanması gerektiğini belirten MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirilen Milli Seferberlik çağrısına destek verdi. Yalçın, Anayasal tedbirler kapsamında alınacak en net tedbirin milli seferberlik konusunda atılacak bir adım olduğunu dile getirdi.
 
İstanbul Beşiktaş’ta 36’sı polis, 44 vatandaşımızın şehit olmasının ardından bir acı haberde Kayseri’den geldi. Kayseri’de çarşı iznine çıkan askeri taşıyan otobüse düzenlenen hain bombalı saldırıda 14 askerimiz şehit olurken, 56 kişi de yaralandı. Son haftalarda artan terör eylemlerini değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı İsa Yalçın, terörle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Seferberlik çağırısına destek verdi. Yalçın, “Terörle mücadele anlamında adı, tanımı, anayasada karşılığı ne olursa olsun hiç fark etmez, bu hain terör örgütünün bitirilmesi noktasında devletin tüm gücünün kullanılması lazım” dedi.
BİZDE SON NEFESİMİZE KADAR BU MÜCADELENİN İÇİNDE OLACAĞIZ
Anayasal tedbir anlamında alınacak en net tedbirin milli seferberlik konusunda bir adım atılması olacağını belirten Yalçın, “Ama sanal ama ekonomik olmak üzere ne anlamda olursa olsun bırakın destek vermeyi, göz kırpan bile olsa devletin bu saatten sonra bunlara acıması mümkün değil. Bu teröristlere şehitlerimizin hesabının sorulması lazım. Bu kinimiz, intikamımız hiçbir zaman bitmedi. Bu teröristlerle mücadelede artık Türkiye Cumhuriyet Devleti, bu işlenen suçların bedelini çok ağır bir şekilde ödettirmesi için ne gerekiyorsa bizde son nefesimize kadar bu mücadelenin içinde olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu.
TÜRKİYE’NİN YENİ ANAYASASIYLA İLGİLİ TÜM ÇALIŞMALARLA
İLGİLİ SAMİMİ OLARAK ARKASINDA DURUYORUZ
Partilerinin her zaman milletinin yanında olacağını dile getiren Yalçın, “Burada kim hangi siyasi menfaat güderse gütsün, Milliyetçi Hareket Partisi, kendi ilkelerini bir kenara bırakır ve aziz milletinin yanında olur diye defalarca söylemiştik. Bunu tekrar ediyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin gelecekteki durumunu hiç düşünmeden, terörle ilgili bizimle birlikte olmayı kabul ediyorlarsa ve Türkiye’nin yeni anayasasıyla ilgili tüm çalışmalarla ilgili samimi olarak arkasında duruyoruz. Tek dileğimiz tarihinin en zor günlerini yaşayan bu günlerde milletimiz, devletimize yardım etsin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °