Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Milletvekili Külünk, Burdur'da konuştu

Milletvekili Külünk, Burdur'da konuştu

SİYASET 25.11.2016 13:48:00 0
Milletvekili Külünk, Burdur
Burdur öğretmenler konferans salonunda düzenlenen program’a çok sayıda Burdur lu ve Isparta’dan gelen misafirler katıldı. Yeni Anayasa ve 15 Temmuz darbesi üzerine söyleyişi yapan Ak Partili Külünk, . Paralel yapı ile mücadelede gelinen son nokta, yeni anayasa, yeni dünya düzeni, sınır ötesi harekat, Avrupa birliği, Ortadoğu’daki son gelişmeler hakkında çok önemli mesajlar verdi.
 
Türkiye’nin mevcut parlementer sistem ile artık kendi kabına sığmadığını belirten Ak parti’li Külünk, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünya 5’ten büyüktür çıkışıyla yeni Türkiye, büyük Türkiye’nin ayak izlerini tüm dünya’ya hissetirmiştir. dedi. Külünk, faiz lobilerin emriyle harekat eden bir Türkiye yok artık dedi. Bu Necip Millet bu Aziz Millet uygarlar boyu süregelen kadim medeniyetini tekrardan inşa edecek imana, akla ve güce sahiptir diyerek salondan büyük alkış topladı. Külünk, sözlerine şöyle devam etti… Bize Allah’ın bir lütfu olan sayın cumhurbaşkanımızın ve Aziz Millet’imizin dirayeti, cesareti bu Coğrafya’ya yeni bir yol çizdirmiştir dedi.

 PARALEL İLE MÜCADELEDE DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ  
 Şer odakların bu Millet’i içten parçalamak için oluşturduğu ihanet örgütlerden sadece 1 tanesi olan Fetö terör örgüt’ü ile mücadelede yavaş gidildiği sorusu üzerine konuşan Ak Partili Külünk, kimse Devlet’in aklını alay’a almasın Devlet neyi ne zaman yapacağını iyi bilir. Devlet’in çarkı yavaş döner ama asla boş dönmez dedi. Yeri ve zamanı geldiğinde neyi yapacağını iyi bilir. Onun için herkes rahat olsun dedi. Bu ihanetçi çete’lerle işbirliği içine girmiş kim varsa hesabını adalet karşısında çekecektir dedi. Buralardan çok duyuyoruz “bazı kişiler mevcut yerel yöneticilerin arkasına saklanarak kendini kurtardığını sanıyorlar. Ama yanılıyorlar. Adaletten hiç kimse kaçamayacak. Ve hesabını verecekler dedi. Bu sözleri üzerine salonda bulunan herkes Külünk’ü ayakta alkışladılar. Külünk, "duyoruz kimin ne yaptığını paralelcileri nasıl kolladıklarını, sahip çıktıklarını. Yeri saati geldiğinde onlarda bunun hesabını verecekler diyerek konuşmalarına devam etti.

TEHLİKE DAHA GEÇMEDİ
Külünk, “Devlet’imiz bir yandan Paralel çete’lerle mücadele ediyor. Bir yandan diğer terör örgütleriyle, bir yandan da sınır ötesi temizlik dediğimiz sınırımıza konuşlanmış pislikleri temizliyor. Kan ağlayan mazlum dünya ülkelerine de destek veriyoruz dedi. Bizim dışarıda oldukça çok olan düşmanlarımızın yanında içimizdeki düşmanlarımızda bizim parçalanmamız için uğraşıyorlar dedi. Onun için bu kritik süreçte çok dikkatli olmamız gerekiyor, çok uyanık olmamız gerekiyor dedi. Şuan hepsi kendini saklamış, kamufle etmiş durumda. Onun için onları tanımak mümkün olmayabilir. Onun için onları şu hareketlerinde tanıyabiliriz ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan tutumlarıdır. Ordan kendilerini ele verirler.




Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °