Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHP'DEN ATABEY'DE GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP'DEN ATABEY'DE GÖVDE GÖSTERİSİ

SİYASET 10.03.2019 17:23:00 0
MHP
Milliyetçi Hareket Partisi Atabey Belediye Başkan Adayı Aziz Eraslan’ın Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi bugün düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kuleönü Belediye Başkanı Sezayi Çakır, İl Başkanı Nail Bayram, Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, Milliyetçi Hareket Partisi Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzeddin Dikmen, MHP Eğirdir Belediye Başkan Adayı Mustafa Baş, meclis üyeleri ve adayları, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi mehteran takımı gösteri sundu. Mehteran gösterisinin ardından açış konuşmasını MHP Atabey Belediye Başkan Adayı Aziz Eraslan yaptı. Amacının Atabey’i daha yaşanabilir yapmak olduğunu vurgulayan Eraslan, “Belediyeciliği sınıf mücadelesi, bir çıkar çatışması olarak değil adalet hakikat ve erdem arayışı olarak görmemiz gerektiğini unutmamalıyız. Amacımız Atabey’i daha yaşanabilir ve daha mutlu etmektir, küçülen ekonomimizi büyütmek, azalan sayımızı çoğaltmaktır. Niyetimiz aç olanı doyurmak, evsizi evli, işsizi iş sahibi yapmaktadır. Yıllardır caddelerini birlikte adımladığımız, çilesini birlikte çektiğimiz, birlikte sevindiğimiz, birlikte üzüldüğümüz,bayramdan bayrama değil her gün bir arada olduğumuz, 2014 yılında teveccüh gösterip il genel meclisi üyesi seçtiğiniz, bu süreç içerisinde elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraş veren bir kardeşiniz, evladınız olarak diyorum ki; mükemmeliyetin sınırı yoktur ama, zaman ne getirir bilinmez ama daha iyi olmalıyız yarın demek için, zirveden yeni ufuklara yürümek için Atabey Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Neyi istediğimi ve bizleri neyi beklediğini çok iyi biliyorum. Bunun bilinci ile aday olduğumu hemşerilerime ifade ediyorum. Maksadımız 1 Nisan günü bütün farklılığımızı bir kenara bırakıp Atabey kimliğinde birleşerek aşımızı çok yapmaktır, bizim için rol model olan sayın Isparta Belediye Başkanımız, Ağabeyimiz, Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı örnek alarak eğitimden öğrenime, tarımdan sanayiye, bürokrasiden ticarete bütün alanlarda atılımlar yapmaktır. İnanıyorum ki bugün kutlu bir şafağa uyanacağımız büyük günün başlangıcıdır” dedi.

MHP Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi Başkanı İzzeddin Dikmen ise, MHP’li belediyelerde akıl olduğunu ve temelinde insan ile hoşgörü yattığını söyledi. Dikmen, “Milliyetçi Hareket Partisi, dört duvarı önünde tabelası olan kupkuru bir binadan müteşekkir değildir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasi hayatının önemli bir ana damarıdır. Milliyetçi Hareket Partisi vatandır, bayraktır, ezandır. Ne zaman ki Türk milliyetçileri siyaset sahnesinden çekilirse o zaman bilin ki bu ülke için felaket sirenleri çalıyor demektir. Onun için 31 Mart yerel seçimlerinde Atabey’de bir demokrasi şöleni şeklinde genç, dinamik, fikri ve vicdanı hür, Atabey’i göç veren değil, göç alan bir ilçe haline dönüştürecek bu değerli kardeşimize sahip olmanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da Atabeylilere doğalgaz sözü verdi. AK Parti’nin ilçede yaptığı doğalgaz toplantısına atıfta bulunan Günaydın, “Atabeyliler duysun, herkes işitsin; ben doğalgaz dağıtım şirketinin yönetim kurulu üyesiyim. Belediye olarak şirketin yüzde 10 ortağıyım. Geçenlerde burada doğalgazı getiriyoruz diye toplantı yaptılar. O işi esas yönlendiren benim, imza atan benim. Isparta Belediyesi orada ortak. Onun yönlendirmesinde etki eden ana konulardan birisiyim. Bütün Atabeylilere diyorum ki; Milliyetçi Hareket Partisi burada  belediye başkanlığını kazandığında doğalgaz daha çabuk yürüyecek. Belki Atabey’imize bu olmazsa, şu olur, bu gelmezse hizmet gelmez şeklinde şantaj edebilirler. Ne oldu Isparta’ya hizmet gelmedi mi? Isparta’ya her şey yapılmadı mı? Yapıldı. Yüce rabbimin lütfu ile her şey oldu. Bundan sonra da olacak. Atabeyliler sakın çekinmeyin, siz kazanın. Doğalgaza da daha başlayamadılar, bu 20 gün sonra daha da hızlanacak. Yakın bir tarihte doğalgaz Sav’a da gelecek. Övünüyorlar, yukarı yukarı atıyorlar biz yapıyoruz diye. Kardeşim onları tayin eden benim, biz yapıyoruz. Onlar konuşuyor biz gelince konuşmadan sessizce iş yapacağız. Atabey’de başkanımız Aziz bey kazanırsa elbette kardeşiz, lafla, sözle değil karşılıklı fiiliyatla, fikir ve düşünceyle. Fikir ve düşünce projeleri ortaya çıkarır. Kazanırsa her konuda yardımlaşacağız ve birlikte çalışacağız” dedi.
Konuşmanın ardından Aziz Eraslan’ın Seçim İletişim ve Yönetim Merkezi dualarla açıldı. Açılıştan sonra katılımcılara yemek ikram edildi

 

Anahtar Kelimeler: gösterisi gövde atabeyde mhpden
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °