Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP'de devir teslim yapıldı

MHP'de devir teslim yapıldı

SİYASET 25.09.2018 15:22:00 0
MHP
Milliyetçi Hareket Partisi’nde İl Başkanlığından ayrılan İsa Yalçın, düzenlenen törenle görevi genel merkezin atadığı Nail Bayram’a devretti. Törende konuşan Yalçın, MHP’ye görev değil gönül bağıyla bağlanan insanlar olduklarının altını çizerek, “Sayın Nail Bayram yerel seçimlerde özellikle Cumhur İttifakının kuruluş felsefesini ortadan kaldıracak bir noktaya gelmemesi için kritik bir dönemde önemli bir görev üstlendiler” dedi. Görevi devralan Nail Bayram da amaçlarının MHP’yi daha da şahlandırmak ve yerel seçimlerde daha başarılı olmasını sağlamak olarak belirtti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) İl Başkanlığı görevinden ayrılan İsa Yalçın’ın yerine Belediye Meclis Üyesi Nail Bayram atanmıştı. Bayram’ın genel merkezden yetki belgesini almasının ardından parti binasında devir teslim töreni yapıldı. Düzenlenen törenle Bayram görevi İsa Yalçın’dan devraldı.
YALÇIN: BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR
Törende konuşan İsa Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni dönemde daha başarılı sonuçlara sebebiyet verecek güzel bir günü ve anı yaşadıklarını ifade ederek, “Bu bir nöbet değişimidir. Biz de nöbeti devraldığımız zaman bizden önce hizmet eden kıymetli dava arkadaşlarımızın, başkanlarımızın ve yöneticilerimizin getirdiği noktadan elimizden geldiği kadar büyük bir gayret içerisinde tüm bildiklerimizi, birikimlerimizi ortaya koyarak, Milliyetçi Hareket Partisi bugün Türkiye’nin kaderini belirleyen, ülkemizde umut olduğu ve herkesin güven duyduğu, güven veren bir parti olması için elimizden gelen çalışmaları yaptık. Bu süre içerisinde çok önemli gelişmeler oldu. Önemli sıkıntıların yaşandığı dönemler de oldu. Ben başta sayın genel başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimize, dava arkadaşlarımıza, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi ve belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
KRİTİK BİR DÖNEMDE ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİLER
Milliyetçi Hareket Partisi’ne görev bağı ile değil gönül bağıyla bağlanan insanlar olduklarının altını çizen Yalçın, “Görev bizdeydi, görevin başında olmanın sorumluluğu içerisinde bugün görevi alan arkadaşlarımızın yanında, onlara her türlü desteği vereceğiz. Önümüzde yerel bir seçim var. Bu seçim 15 Temmuz’dan beri devam eden süreçte kendi mecrasında ilerlemiyor maalesef. Yerel seçimlerin Türkiye’nin kaderini etkileyecek, özellikle Cumhur İttifakının kuruluş felsefesini ortadan kaldıracak bir noktaya gelmemesi için kritik bir dönemde önemli bir görev üstlendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. İl Başkanı olarak sayın genel başkanımızın görevlendirdiği Belediye Meclis Üyemiz Sayın Nail Bayram ile daha önce partide birlikte çalıştık. Bu işi layıkıyla yapabileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Isparta hemşerilerimiz ilk günden beri bize çok destek verdiler. Bu almış olduğumuz desteğin, almış olduğumuz güvenin karşılığını vermek için elimizden geleni yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi’ne Ispartalı hemşerilerimiz her dönem sahip çıkmıştır. Biz bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. Arkadaşlarımıza tekrar başarılar diliyorum. İnşallah tüm seçimler ve süreçte Milliyetçi Hareket Partisi’nin yapısını, gönül bağıyla bağlanmış tüm seçmenlerle birlikte Isparta’da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
BAYRAM: AMACIMIZ MHP’Yİ DAHA DA ŞAHLANDIRMAK
MHP İl Başkanı Nail Bayram da, “Sayın il başkanım gerekli açıklamaları yaptı. Allah’tan kendisinden razı olsun. 2002 yılında aldığı görevi başarıyla bugünlere getirdi. Bu bir nöbet, bayrak yarışıdır. Partimizde uzun zamandır görev yapıyoruz. Sayın genel başkanımızın emriyle bu göreve layık görüldük. Amacımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni daha da şahlandırmak, önümüzdeki yerel seçimlerde daha da başarılı olmaktır. Sayın genel başkanımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bayram, görevi Yalçın’dan devralarak, il başkanlığı koltuğuna oturdu.
 
 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °