Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP'de bir istifa daha

MHP'de bir istifa daha

SİYASET 13.09.2017 09:38:00 0
MHP
MHP'nin önemli isimlerinden İsmail Bacak, partisinden istifa ederek yoluna Meral Akşener hareketi ile devam edeceğini duyurdu.

Bacak, açıklamasında "Hayatımda derin yaralar açan 12 eylülün geldiği bu günde o günleri yaşatanlara lanet okumaktan başka bir şey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.

Vatan,millet,cumhuriyet sevdalısı olan biz ülkücülerin 12 eylül sonrası Devleti yıkmaya yönelik silahlı çete kurmaktan yargılanması kadar mantık dışı bir olay daha düşünemiyorum.

Gençliğimzin en güzel yıllarını ceza evlerinde geçirten,yedek subalığımı iptal edip sakıncalı er olarak askerlik yaptıran,öğretmenlik hakkımı elimden alan,gözalına alındıktan sonra günlerce elektrik işkencesi yapan,ellerim,gözlerim bağlı iken araçtan indirmeye çalışıp askerlere "uzaklaşınca ateş edeceksiniz" diyen,3 yıldan fazla cezaevinde çile çektiren,ben cezaevine girdikten 4 ay sonra doğan çocuğumun 3 yıl babasız büyümesine sebep olan olan bu ihtilal meraklılarına lanet olsun.

Bizler yapılan bu işkencelerden yılmadık,yılmayacağız da.Atatürk'ün bizlere armağanı olan cumhuriyeti ve bu toprakları ölünceye kadar savunacağız.

Bugüne kadar MHP de verdiğimiz bu mücadeleyi bundan sonra Meral Akşener ve arkadaşlarının kuracağı partide devam ettireceğiz.Ülkücü fikirleri savunmak kimsenin tekelinde değildir.Nasıl ki okullarda öğretmenlerimiz bizlere bilgileri öğretiyor o bilgiler ışığında hangi mesleği nerede yapacağımızı belrlemek kendi elimizde ise,Lider Alpaslan Türkeş'ten aldığımız bilgileri de nerede savunacağımız da bizim elimizdedir.

Bizim için Lider Alpaslan Türkeş'tir. Bizler bugünkü genel başkan fikirleriyle değil,Başbuğun fikirleriyle yetiştik.Görevini layıkıyla yapamayıp o görevli olduğu makamı yapacaklara bırakmayanlar ihanet içindedir.

Hiç kimse diğer arkadaşına kızmasın, darılmasın,herkes doğru bulduğu yolda mücadelesini sürdürsün.Koyun gibi olmasın. Allah herkese akıl,fikir vermiş kendisi kullansın,başkalarına kullandırtmasın diye. Herkese sevgiler saygılar" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °