Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MHP’yi öcü gibi görüyorlar!

MHP’yi öcü gibi görüyorlar!

SİYASET 1.10.2019 17:25:00 0
MHP’yi öcü 
gibi görüyorlar!
MHP İl Başkanı Nail Bayram, üst perdede son derece olumlu giden ‘Cumhur İttifakı’nın yerelde bir türlü sağlanamadığını belirterek; “Ancak, bunu Ak Parti teşkilatına bir türlü anlatamamış olmalıyız ki bizi öcü gibi görüyorlar” dedi.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Nail Bayram bugün bir basın toplantısı düzenleyerek gerek yerel gerekse genel konularda değerlendirmelerde bulundu. Partinin Belediye İşhanı 5. Katındaki Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve saat 11.00’de başlayan toplantıya; İl Başkanı Nail Bayram’ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin, İl ve Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri katıldı.
BAYRAM; “ÜLKENİN BEKASI
BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR”
İl Başkanı Nail Bayram, toplantıda yaptığı konuşmasının ardından gazetecilerin gündemle ilgili sorularını yanıtladı. Ak Parti ile MHP arasındaki Cumhur ittifakının Genel Başkanlar düzeyinde son derece olumlu ilerlemesine rağmen Isparta’da yani yerelde iki partinin birbiriyle anlaşamadığı yönündeki soruyu cevaplayan Başkan Bayram şunları söyledi; “Sizlerin de tüm Türkiye’nin de malumları olduğu üzere MHP’nin ve dolayısıyla Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin birinci önceliği vatan ve bayraktır. Yani ülkenin bekası bizim için olmazsa olmazımızdır.
“SANIYRORUM BİZ DURUMU AK PARTİ
TEŞKİLATINA ANLATAMIYORUZ”
İşte bu noktada Cumhur ittifakı çerçevesinde sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi, Ak Parti’nin Genel Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmelerini son derece düzeyli bir şekilde sürdürmektedir. Ancak, iki parti arasındaki cumhur ittifakı süreci maalesef yerelde yani ilimizde yanı seviyede ilerleyememektedir. Biz, MHP olarak cumhur ittifakının ruhuna aykırı bir davranışta bulunmuyoruz aslında. Ancak, sanıyorum Ak Parti teşkilatına bunu bir türlü anlatamıyoruz veya onlar anlamak istemiyorlar. Baktığımızda Isparta’da Cumhur ittifakının tarafları olarak MHP’de Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi temsilen ben varım. Ak Parti’de ise Milletvekilleri var, İl Başkanı Osman Zabun bey var. Belediye Başkanı var. Ancak, bir hareket yok. Sanıyorum Ak Partililer MHP’yi öcü gibi görüyor” dedi.
“CUMHUR İTTİFAKINA
ZERRE KADAR KARŞI DEĞİLİZ”
Belediye Başkanı ile görüşüp görüşmedikleri ile ilgili soruyu da yanıtlayan Başkan Nail Bayram; “Evet, biz 31 Mart seçimlerinin ardından sayın Şükrü Başdeğirmen’in seçilerek göreve gelmesi ile kendisine bir hayırlı uğurlu olsun ziyareti yapmak istedik ve randevu talep ettik. Ancak, aradan geçen onca zamana karşı bize dönüş olmadı yani randevu verilmedi. İki parti arasındaki cumhur ittifakına zerre kadar karşı değiliz. Fakat, bu saatten sonra randevu verilse de gitmeyeceğiz. Çünkü bir anlamı kalmadı bizim için” dedi.
 

Anahtar Kelimeler: gör?yorlar öc?gibi mhpyi
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °