Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

‘MHP’nin mecliste güçlü olması gerekiyor’

‘MHP’nin mecliste güçlü olması gerekiyor’

SİYASET 14.06.2018 08:35:00 0
 ‘MHP’nin mecliste güçlü olması gerekiyor’
MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP’nin olduğu yerde Türkiye için bir güvence olduğunu ifade ederek, “Bu seçim tarihi bir seçim. Hem kurtuluşumuz hem de geleceğimiz için önemli. Mecliste parti olarak güçlü olmamız gerekiyor” dedi.
 
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın ve MHP birinci sıra milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçim çalışmalarını Koçtepe ve Baladız Köylerinde sürdürdü.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez ilk olarak Koçtepe Köyüne gitti. Koçtepe yolu üzerinde bulunan belediyenin Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini de gezen heyeti köy meydanında Muhtar Ümit Yıldırım ve vatandaşlar karşıladı.
BU SORUNUN ÇÖZÜLMESİ BİZİM BAYRAMIMIZ OLUR
Muhtar Yıldırım ve vatandaşlar organize sanayi bölgesi civarında bulunan ve tarım arazisi olarak kullandıkları 4 bin dönümlük alanın sanayi içine alınmak istenmesinden duydukları rahatsızlıklarını dile getirirken, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Sizin büyük bir probleminiz var, çözülmesi de oldukça güç. Bu köyümüzün sorununu çözmek istiyoruz,  bununla ilgili girişimlerim devam ediyor. Tarım da ithal ediyoruz” şeklinde konuştu. Muhtar Yıldırım da “Bu sorunun çözülmesi bizim bayramımız olur. Koçtepe sakinleri olarak topraklarımızın sanayileşmesini istemiyoruz” görüşlerinde bulundu.
BENİM ANKARA’DA DA ELİMİN GÜÇLÜ OLMASI GEREKİYOR
24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili de konuşan Başkan Günaydın, Cumhur İttifakı ve milletvekilliği seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakının adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Günaydın, MHP’nin de seçimlerde desteklenmesini istedi. Günaydın, “Benim Ankara’da da elimin güçlü olması gerekiyor. Halkımız için çalışmayı seviyorum. Bir kuvvetimizin olması gerekiyor” ifadelerinde bulundu.
ÖNCE DUANIZI ARDINDAN DA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM
MHP birinci sıra milletvekili adayı Hasan Basri Sönmez de, Allah’ın izni, Genel Merkezin takdiri ile aday olduğunu belirterek, “Önce duanızı ardından da desteklerinizi bekliyorum” dedi.
MHP’NİN OLDUĞU YERDE TÜRKİYE İÇİN BİR GÜVENCE VARDIR
Cumhur İttifakının adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Milletvekili adayları geliyor, herkes kendi partisi için oy istemek, partisinin oyunu artırmak için ‘ittifakın önemi yok, siz boş verin partinize oy verin’ diyor. İttifak konunun en önemli kısmı. Çünkü sadece sandık için ittifak yok. İttifakın hizmet anlamında da devam etmesi lazım. Birinci mesele Cumhurbaşkanlığı seçimi ve MHP’nin adayını da Sayın Genel Başkanımız, Recep Tayyip Erdoğan diye açıkladı. Öncelikle biz sizlerden buna destek istiyoruz. İkincisi her parti kendisi milletvekili çıkaracak. Cumhur ittifakının başarılı olması öncelikle cumhurbaşkanlığı ardından milletvekilliği seçimi ile olacak. MHP’nin olduğu yerde Türkiye için bir güvence vardır. Bu seçim tarihi bir seçim. Hem kurtuluşumuz hem de geleceğimiz için önemli. Mecliste parti olarak  güçlü olmamız gerekiyor. Isparta’da MHP 1995 yılından buyana milletvekili, 1999 yılından bu yana da sizlerin desteği ile belediye başkanlığı var.  Bugün belediye başkanlığı noktasında Türkiye’de yerel yönetici için kurulabilecek en güzel cümleleri Allah’a şükür alnımız açık bir şekilde kuruyoruz. Birileri gibi seçimde oy alırsak bunları nasıl ikna ederiz diye kullanmıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °