Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; Son Derece Siyasi Olgunlukta Bir Seçim Süreci Geçirdik

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; Son Derece Siyasi Olgunlukta Bir Seçim Süreci Geçirdik

SİYASET 19.09.2020 11:30:00 0
MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; 
Son Derece 
Siyasi Olgunlukta
Bir Seçim Süreci 
Geçirdik
MHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, partilerinin son ilçe kongresi olan Merkez İlçe Kongresini de tamamladıklarını belirterek; “Son derece siyasi bir olgunluk içinde geçen kongrelerimize katılan yönetici, delege ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Isparta MHP Merkez İlçe Olağan Kongresinde Isparta Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Osman Gülay, kongre ve kongre sonucuyla ilgili değerlendirmede bulundu.
BAŞKAN GÜLAY; “KONRELERİMİZ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİYLE SAĞLIK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ”
12 Eylül 2020 tarihinde ilçe kongrelerimizden sonuncusu olan Merkez İlçe Kongremizi gerçekleştirdik. Seçimlerimiz dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği pandemi dönemi çerçevesinde maske, mesafe ve hijyen şartlarına uygun olarak yapılmıştır. Bundan sonraki süreçte İl Başkanlığımızın kongresini de gerçekleştirip olağan büyük kurultayımız için hazırlığımızı tamamlamış olacağız.
“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”
Kongrelerimize katılan tüm partimizin üst düzey yönetici, delege ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Partimizin kongre sürecinin camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene…” dedi.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °