Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; Mazbatasını Aldı Görevine Başladı

MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; Mazbatasını Aldı Görevine Başladı

SİYASET 16.09.2020 12:04:00 0
MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay; 
Mazbatasını Aldı
Görevine Başladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, geçtiğimiz gün yapılan kongrenin ardından bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp resmen görevine başladı.
 
KONGRE GEÇTİĞİMİZ
CUMARTESİ GÜNÜ YAPILDI
MHP Isparta Merkez İlçe Başkanlığı 13. Olağan Kongresi 12 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 13.30’da Gökçay’da bulunan Isperlos Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongrede yapılan ve partinin mevcut Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay’dan başka aday çıkmadığı kongrede Gülay, kongreye katılanların tamamının oyunu alarak atanmış olarak geldiği göreve seçilmiş olarak devam etti.
MHP’DEN
GÖVDE GÖSTERİSİ
Bu doğrultuda; Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, kongrenin ardından bugün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp resmen görevine başladı. İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir şekilde İl Seçim Kurulu’nun bulunduğu eski Adliye binasına giderek adeta gövde gösterisi yaptı. Gülay’ı mazbatasını alırken İl Başkanı Hasan Basri Sönmez de yalnız bırakmadı.
BAŞKAN GÜLAY
MAZBATASINI ALDI
İl Seçim Kurulunda Mazbatasını Isparta İl ve Merkez İlçe Seçim Kurulunda görev yapan Ramazan Korkmaz’ın elinden alan MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, daha sonra partililerle Seçim Kurulu önünde toplu fotoğraf çektirerek yaya olarak partiye geçtiler.
 

Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °