Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

MHP Kongreleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor; Yalvaç MHP’de SÖNMEZ İle Devam…

MHP Kongreleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor; Yalvaç MHP’de SÖNMEZ İle Devam…

SİYASET 6.09.2020 18:43:00 0
MHP Kongreleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor; 
Yalvaç MHP’de
SÖNMEZ
İle Devam…
Isparta Milliyetçi Hareket Partisi Yalvaç İlçe Teşkilatı olağan kongresiyle mevcut Başkan Ali Osman Sönmez tek aday olarak güven tazeledi.
 
Yalvaç Ata Düğün Salonu’nda dün saat 13.00’te başlayan kongreye, pandemi tedbirleri nedeniyle oy kullanacak delegeler dışında kimse alınmadı. MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, il yöneticileri, belediye başkanları ve delegelerin katıldığı kongre sükunet içinde geçti.
 
Kongre gündeminde yer alan maddelerin oybirliğiyle geçmesinin ardından önce MHP Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez kısa bir konuşma yaptı. MHP olarak yurt çapında ve Isparta genelinde kongrelerin yaptıklarını belirten İl Başkanı Sönmez, “MHP olarak ülke için taşıdığımız sorumluluğun bilincinde bir kongre süreci götürüyoruz. Genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, ülkemizin ve partimizin bu süreçte daha da güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik” kongrelerimizin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.
 
Davamızın bize yüklediği sorumlulukla mücadelemizde daha da güçlenerek devam edeceğimiz kongrelerimiz tamamladıktan sonra, sahada vatandaşlarımızla buluşmaya koşturacağız. Sadece seçim zamanı değil, her zaman yanında olduğumuz vatandaşlarımızın yine yanında olmak için tüm ülküdaşlarımızın heyecan ve inançla çalışacağına inancım tamdır.” dedi.
 
Daha sonra kürsüye gelen MHP Yalvaç İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez de, katılımcıları selamladıktan sonra, “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Yalvaç İlçe Kongremize hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek açtığı konuşmasında şu hususlara değindi: “Öncelikle, başta Türkiye Cumhuriyet’in kurucusu Başkomutan Gaz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, Milliyetçi Ülkücü hareketin mimarı, cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş ile bu vatan için can veren tüm şehitlerimiz ve gazilerimiz minnet, şükran ve rahmet ile anıyorum. Tüm dünyayı saran ve ülkemiz de etkisi altına alan ve hala devam eden virüs salgını nedeniyle kongremiz böyle sade ve tedbirli bir şekilde yapıyoruz.
 
Tüm hemşehrilerimize buradan bir kez daha sesleniyorum: Maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyalım, bu virüs belasından bir an evvel kurtulalım. Milliyetçi Hareket Partisi, Yalvaç’ta bir ve beraberdir. Dava ülküdaşlık hukukuyla bütün arkadaşlarımız tek yumruk, tek nefes ve tek sestir. Yalvaç’ta bin şükür, çatlak ses yoktur. Ve bundan sonra da olmayacaktır. Yalvaç teşkilatımız davasına ve liderine tam olarak bağlı ve sadıktır. Kimseyi ötekileştirmedik, herkes kucakladık ve böyle de devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partimiz, Yalvaç’ta hak ettiği başarının daha fazlasını, birlik, beraberlik içinde hep beraber Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda, daha da ileriye götürmek için çalışmalarımız devam etmektedir.
 
Milliyetçi Hareket Partisi, zor zamanların değil, her zaman ülkenin ve milletin güvencesidir. Bundan dolayı milliyetçi - ülkücü harekete gönül vermiş her arkadaşımızın, her zamankinden daha fazla bir ve beraber olması, gönüller fetih ederek, kızıl elmaya doğru cesurca yol alması gereklidir. Ülkemiz içerden bölücü ihanet çetelerinin, dışarıdan arsız emperyalist güçlerin kıskacına alınmaya çalışılmaktadır.
 
Bu iç ve dış ihanet çetelerine karşı kurulan Cumhur İttifakı ruhunda milletimiz bir ve beraber kılmak, korumak ve uyanık tutmak ve Kuva-yi Milliye ruhu vardır. Bugün burada demokrasinin bir gereği olarak, siz değerli hazirunun oyları ile yeni bir yönetim seçilecek. Bu yönetim, milletimize, davamıza ve Yalvaç’ımıza hizmet yolunda siz değerli dava arkadaşlarımızla beraber yüreğini ortaya koyarak, “Önce ülkem ve milletim, sonra partim, sonra ben” diyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin ilelebet payidar kalması için çalışacak ve ne gerekiyorsa yapacaktır” dedi.

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °