Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MHP 2. sıra Milletvekili adayı Zübeyde Turhan kimdir?

MHP 2. sıra Milletvekili adayı Zübeyde Turhan kimdir?

SİYASET 18.05.2018 09:47:00 0
MHP 2. sıra Milletvekili adayı Zübeyde Turhan kimdir?
Devlet memuru bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk kız çocukları olarak 1979 yılında Isparta'da doğdu. İlköğrenimini Isparta Pirimehmet İlkokulu’nda tamamladı. Ardından Isparta Bağlar ortaokulunda ortaöğrenimini bitirdi. Sonrasında Isparta Gazi Lisesinden mezun oldu.
Bu aşamada okulunu tamamlayıp özel sektörlerde görev yaptı. 1997 yılında şuan 21 yıldır evli olduğu eşiyle(Mehmet Turhan) hayatını birleştirdi. Evlilikle birlikte bir süre daha serbest meslek olarak hayatını sürdürdükten sonra eşiyle birlikte esnaflığa atıldı.

Esnaflığa atılma esnasında 1 erkek 1 kız olmak üzere 2 çocuk sahibi oldu. Esnaflıkla birlikte daima içinde gönülden bir bağ kurduğu Milliyetçi Hareket Partisine üye oldu. Sonrasında gerek seçimlerde gerekse özel günlerde MHP adına çalışmaktan, görev almaktan gurur duydu. Uzun süre MHP adına hizmet verdikten sonra 2015 Yılının Eylül ayında MHP Isparta Kadın Kolları Koordinatörlüğüne Başkan olarak atandı. Bayrağı devraldıktan sonra bu görevi kendine vazife bilmesiyle durmadan, yorulmadan MHP adına çalıştı. Yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü bu görevde çeşitli etkinliklerde hizmet ödülleri aldı. Kendine her zaman kadınların sesi gözüyle bakması nedeniyle Isparta’da kadın vatandaşlarla her hafta toplantılar yapıp çeşitli aktiviteler düzenledi.

Bundan sonrasında ise kadınların bu seferde Mecliste ki gözü, kulağı, sesi olmak üzere Milletvekilliğini hedef almıştır. MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ninde “İnsanlığın bir yanağı erkek ise diğeri kadındır” dediği gibi daima eşitlikten yana olacağını unutmamaktadır. Bu kutlu görevin kendine verilmesi halinde Genel Başkanının emrinde Türkiye Cumhuriyeti’ne hizmet etmek üzere and içmeye hazırdır. 

 

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.2 ° / 11 °
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °