Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kongrede Isparta’nın Esamesi Okunmadı!!!

Kongrede Isparta’nın Esamesi Okunmadı!!!

SİYASET 25.03.2021 10:44:00 0
Kongrede 
Isparta’nın Esamesi
Okunmadı!!!
Ak Parti’nin dün gerçekleştirilen 7’inci Büyük Kongresinde 80 ilden gelen partililer ellerindeki gerek illerinin isminin yazdığı gerekse illerinin spor takımının renginin ve isminin yer aldığı kaşkolları kaldırarak adeta gövde gösterisi yaptılar. Ancak, tüm kanallardan canlı olarak yayınlanan kongrede bir kare bile olsa Isparta’dan giden partililerin bulunduğuna dair bir gösteri veya emare yer almadı.
 
Ak Parti'nin dün yapılan 7. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşti. Kongrede Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuştu. Isparta teşkilatının da hazır bulunduğu kongrede partililere hitap eden Erdoğan, konuşmasına tüm illeri tek tek selamlayarak başlayan Erdoğan, kongreye katılanların tüm Türkiye'yi, tüm coğrafyayı, tüm dünyayı temsil ettiğini söyledi.
ISPARTA TEŞKİLATININ KONGREYE
KATILDIĞINA DAİR EN KÜÇÜK BİR EMARE YOK!!!
Söz konusu kongreye; Ak Parti Isparta Teşkilatının 7 delegesi, Milletvekilleri ve çok sayıda partili katılmasına rağmen böyle bir takılımın olduğuna dair kongrede en küçük bir emare yer almadı. Oysa, diğer 80 ilden gelen partililer yanlarında getirdikleri ve kongrede ellerindeki gerek illerinin isminin yazdığı gerekse illerinin spor takımının renginin ve isminin yer aldığı kaşkolları kaldırarak, hatta Kocaeli gibi bazı iller ise dev pankart açarak kongrede adeta gövde gösterisi yaptılar. Ancak, tüm kanallardan canlı olarak yayınlanan kongrede bir kare bile olsa Isparta’dan giden partililerin bulunduğuna dair bir gösteri veya emare yer almadı.
KAŞKOLLARDAN OKUYUP
İLLERE SELAM SÖYLEDİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında kaşkollardaki isimleri okuyarak o ile selam söylerken, Isparta’nın ismi olmadığı için böyle bir durum yaşanmadı. Başkan Erdoğan, Isparta’dan sadece konuşmasının başında 81 il için ayrı ayrı ilin özelliğine göre bahsettiği sırada; “Isparta. Güller Diyarı Isparta. Gülleri güzel ancak, kendisi güllerinden de güzel Isparta’ ifadelerini kullandı.
 

Salı 13 ° / 3 °
Çarşamba 10.9 ° / 4.8 °
Perşembe 6.3 ° / 1.5 °