Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kerem Araz'dan Başdeğirmen'e merkez köy yanıtı

Kerem Araz'dan Başdeğirmen'e merkez köy yanıtı

SİYASET 3.01.2019 09:31:00 0
Kerem Araz
AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’in düzenlemiş olduğu basın açıklamasında merkez köylerle ilgi düşüncelerine MHP Isparta İl Genel Meclis Üyesi Kerem ARAZ’dan cevap geldi. Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı BAŞDEĞİRMEN'in açıklamaları karşısında dehşete kapıldığını ifade eden ARAZ şunları söyledi
"Sayın BAŞDEĞİRMEN’in basın açıklamasını izlerken merkez köylerimizle ilgi söylediklerini duyduğumda iki kere dehşete kapıldım. Birincisi 2014 yılından bugüne kadar ilimizdeki tüm köylere yapıldığı gibi merkez köylerimize de çeşitli yatırımlar yapılmış ve köylerimizin de yaşayan vatandaşın da şehirde yaşayan vatandaştan bir farkı olmadığını hep söylemişizdir. Bu konuda da mecliste MHP Grubu olarak hep destek olmuşuzdur.İkinci dehşete kapılma sebebim de, sayın BAŞDEĞİRMEN’in belkide farkında olmadan bu açıklamayı meclis başkanımız sayın Ali BOLAT beyin yanında yapmış olması beni üzmüştür. İleri ki günlerde ben inanıyorum ki meclis başkanımız kamuoyuna mutlaka merkez köylerimizle ilgili yapılan yatırımları sayın Şükrü BAŞDEĞİRMEN’e cevaben bir açıklaması olacağı noktasında hiç bir şüphem yoktur.
İl genelinde olduğu gibi merkez köylerimizde hiçbir zaman hizmet alma yönünde belediyelerimize muhtaç edilmemiştir. Şükrü bey Isparta Belediyesinin merkezde hizmet eksiğinin olmadığını gördüğü için, merkez köylerdeki eksiklerin tespitini yapmış ve düzenlenen toplantıda bundan dolayı dile getirdiğini düşünüyorum."

Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °