Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kerem ​Araz köylere söz verdi

Kerem ​Araz köylere söz verdi

SİYASET 27.03.2019 12:03:00 0
Kerem ​Araz köylere söz verdi
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Genel Meclis Üyesi ve Adayı Kerem Korhan Araz, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde 20 köy ve 2 kasabadaki çalışmalarını tamamladı. Köylerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandıklarını dile getiren Araz, bazı köylerde bulunan eksik hizmetlerin yeni dönemde giderilmesi için söz verdi.
MHP OARAK SÖZ VERİYORUZ
Kerem Korhan Araz, köylerde vatandaşların kendilerini evlatları gibi karşıladıklarını ifade ederek, “Allah hepsinden razı olsun. Bazı köylerin yol, taşımalı eğitim, köy konağı, kilit taşı gibi eksiklikleri ve ihtiyaçları var. Allah nasip ederse önümüzdeki 5 yıl içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak söz veriyoruz; bu eksikliklerin giderilmesi için çalışacağız.
CUMHUR İTTİFAKI DIŞINDAKİ PARTİLERİN KARŞILIĞI YOK
Köylere gittiğimizde kimseyi şikayet etmedik hatta bu dönem içerisinde yapılan hizmetleri anlattık. Köylerde bize en çok soru ise Cumhur İttifakı’ndan geldi. Cumhur İttifakının neden olduğunu ve anlamını vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. Ayrıca vatandaşlarımızın ittifak konusunda bilinçli olduğunu da gördük. Bu kadar eksik hizmetin içinde köylerimizde milli ve manevi değerler ile beka en üst seviyede tutuluyor. Cumhur İttifakı dışında partilerin köylerde hiçbir karşılığının olmadığını gördük” dedi.

Anahtar Kelimeler: verdi köylere araz kerem
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °