Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti'ye geçmişlerdi MHP'ye geri döndüler

İYİ Parti'ye geçmişlerdi MHP'ye geri döndüler

SİYASET 14.05.2018 10:12:00 0
İYİ Parti

Seçimler yaklaştıkça siyaset kızışmaya başladı. Eğirdir’de daha önce MHP’den İP’ye geçen çok sayıda üye tekrar yuvalarına döndüler.   13 Mayıs 2018 Pazar günü saat 14.00’de düzenlenen MHP Eğirdir İlçe Teşkilatının parti binasının  yeniden  tefriş ve düzenlenmesi için yapılan açılış töreninde MHP’nin Eğirdir tarihindeki şahlanışına sahne oldu. Zira MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ tarafından göreve atanan çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Mustafa BOZKURT soyadı gibi göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı  özverili çalışmalarla göz dolduruken, Pazar günkü açılıştada muhteşem bir tablo ortaya koydu. Milli ve Manevi değerlere sahip tüm kadroları MHP çatısı altında toplanmaya davet eden BOZKURT bu çağrıya katılan 200’e yakın yeni üye ile cevap buldu.

Değişik partilerden ve İP’ten gelen katılımlara ilave olarak Yalvaç Belediye Başkanı  Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan PALA, Ülkü Ocakları İl Başkanı Umur GUZERİN, MHP Milletvekili Aday Adaylarından Ali ÖZ, Osman ÇELİK, Basri SÖNMEZ,  Yalvaç MHP İlçe Başkanı Ali Osman SÖNMEZ, Şarkirağaç MHP İlçe Başkanı Mustafa ATILGAN, İl  Disiplin Kurulu Başkanı Afşin CEYHAN,  MHP İl Delegesi  Özgür ÖZER ve Büyük Kurultay Delegesi İşadamı Hüseyin UÇMAN,  başta olmak üzere, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa BAŞ, Kartal Seyir Tepesi İşletmecisi ve Milli Futbolcu Hüseyin KARTAL ayrıca halktanda büyük katılımın olamsının ötesinde Mehteranı Gülistanın kahramanlık marşları Eğirdir caddelerinde yankılandı.

Eğirdir Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni binasının açılışı nedeni ile tarihi günlerden birini yaşadı. Bu şu demektirki MHP bu coşku ile 24 Haziran seçimlerinde parlemantoda yerini almayı sağlamlaştırmıştır.

İP’ten istifa edip MHP’ye geçen üyelerin sayısının önümüzdeki günlerde daha da artacağı edindiğimiz bilgiler arasındadır. Eğirdir’li MHP Milletvekili Aday Adayı Eğirdir’li işadamı Ali ÖZ’ün parti binası tefrişinde yapmış olduğu katkılar takdire şayandır. Yine Eski Milli Futbolcu ve Eğirdir’in Dünyaya açılması ve tanıtılmasında turizm elçisi olarak fahri görev yapan Hüseyin KARTAL’ından davete hem çelengi hemde bizzat katılması övgüye mazhardır. Eğirdir’de sevilen ve kişiliği ile gönüllerde taht kuran İşadamı MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı olan Ali ÖZ’den sonra MHP’ye katılamların katlanarak artacağı ve genel seçimlerden sonrada Belediye seçimlerinde de MHP’nin oldukça iddialı bir adayla çalışacağı edindiğimiz bilgiler arasında.  MHP İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan emekli  Komutan Aydın Alper TAŞKAN ve Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunan bir çok ismin çalışmalarıyla  Genel Başkan Devlet BAHÇELİ ve Başkan  Mustafa BOZKURT’un emrinde olmaları büyük beğeni topluyor.

1-(1)-086.jpg
1-(2)-081.jpg
1-(3)-082.jpg
1-(4)-056.jpg


Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °