Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti'den ITKM açıklaması: ITKM’de Risk Çok büyük!

İYİ Parti'den ITKM açıklaması: ITKM’de Risk Çok büyük!

SİYASET 5.11.2019 15:44:00 0
İYİ Parti
Isparta Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında görüşülmeye başlanılan ITKM ile ilgili İyi Parti'den flaş bir açıklama geldi. İl Başkanı Özgür Tandoğan, ITKM ile ilgili mesaj verdi.
 
İl Başkanı Tandoğan açıklamasında; “Sayın Başdeğirmen cesur olmayı öneriyor. Haklı da sayılır. Ama Don Kişot olup, yel değirmenleri ile savaşmaya gerek yok. Riske edilecek olan Isparta’nın geleceği ve menfaatleridir. İYİ Parti olarak hiç bir zaman Isparta’mızın aleyhinde bir karara onay vermeyeceğiz, dik duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz.
“ITKM’DE GİRİLECEK
RİSK ÇOK BÜYÜK”
Bizler de İYİ Parti olarak Ispartalı olarak ITKM’nin Ispartalıların menfaatine olacak şekilde hizmete açılmasını istiyoruz. Ancak cahil cesaretiyle gerekli önlem ve düzenlemeler oluşturmadan hareket edilmesine karşıyız. Girilecek risk çok büyük. ITKM üzerinde öngörülebilen bir riske girmek cesaret değildir.
“KAMU YARARINA OLAN HER
KARARIN ARKASINDA OLURUZ”
Sayın Başdeğrmen de İYİ Parti olarak doğru olan, kamu yararına olan her karara parti gözetmeden destek olacağımızı bilmektedir. Ama algı oluşturma çabası yanlıştır. Kendisine Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) sözünü hatırlatmak isteriz “Cahilde cesaret çok olurmuş” ITKM’ de belediyemiz ve yüklenici firma arasında yapılacak olan protokolde mülkiyet Isparta Belediyesine at 70 adet dükkanın tamamının sözleşmenin imzalanması ile birlikte yüklenici firmaya devrini doğru bulmuyoruz.
“YENİ BİR YANLIŞLAR
YUMAĞI OLUŞMASIN İSTİYORUZ”
Biz bu 70 dükkanın işinin yapımı aşamalarında bir nevi hak edişi gibi inşaat belirli oranlarda tamamlandıkça peyder pey verilmesi üzerinde duruyoruz. Bu konuda yen bir yanlış yapılmaması, olası yeni bir dizi sorun yumağı daha yaratmaması adına ikaz ediyoruz” dedi.

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °