Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti'de Mustafa Şimşek il başkanlığına seçildi

İYİ Parti'de Mustafa Şimşek il başkanlığına seçildi

SİYASET 5.03.2018 07:10:00 0
İYİ Parti
İYİ Partide İl Kongresinde Mustafa Şimşek başkanlığa seçildi. Kocatepe Konferans Salonunda yapılan kongredeki kalabalık dikkat çekti.  Kongreye CHP,  Saadet Patisi, Demokrat Parti  yöneticileri de katıldı.
İyi Parti’de il kongresi Kocatepe Konferans Salonunda yapıldı.  Tek listenin yer aldığı kongreye parti kurucuları Milletvekili Nuri Okutan,  Nevzat Korkmaz, İyi Parti’ye katılan Eski MHP Milletvekili Mustafa Zorlu, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katıldı. Kongrede Divan Başkanlığını milletvekili Nuri Okutan yaptı.
TABANDA BİRLEŞME ÇAĞRISI
İyi Parti Milletvekili Nuri Okutan, Türkiye’nin iyi yönetilmediğini savundu. Afrin’de düzenlenen operasyona dikkat çeken Okutan, “Oradan bir Fatih çıkarma peşinde olunduğunu görüyoruz. Bu son derece yanlış.  Seferberlik görevinde olanlara çağrıda bulunuyor. Bu olağanüstü dönemlerde yapılır. Burada bir operasyon yapılıyor.  Biz de daha öncede sınır ötesi operasyonlar yapıldı ama bunu kimse kullanmadı.  Herkes o operasyonların arkasındaydı. Siz parti kongrelerinde bunun propagandasını yapıyorsunuz . Bunu görüyoruz. İyi Parti’nin kurulmasıyla dengeler değişti. İttifaklar oluşuyor ve bizi de bir ittifakın içine çekmeye çalışıyorlar. En başta söyledik. Biz Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstereceğiz. Biz Türkiye’yi bu noktaya getirenlerden hesap sorulması gerektiğine inanıyoruz.  Türkiye’nin tekrara bir hukuk devleti, demokratik kuralların uygulandığı bir yönetimi arzu eden, beka sorunundan bahseden herkesi biz bu gidişata dur demeye ve kendi aralarında birleşmeye davet ediyoruz. Partili olarak değil şahıs olarak, bu gidişattan memnun olmayan herkesi biz tabanda birleşmeye davet ediyoruz” dedi.
TÜRKİYE İYİ OLACAK
İyi Partinin insanların özündeki iyi düşüncenin teminatı olduğunu kaydeden İyi Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek de “İyi Parti bu gidişata dur diyecek parti devletinin millet devletine dönüşmesini sağlayacak. Ekonomik anlamda umudunu yitirmiş gençlik Türkiye için büyük bir zaaftır. Terör umutsuzluktan beslenir. Önümüzdeki en büyük tehlike terör örgütleridir. İyi Parti iktidarında birgün bile kaybetmeden hazırlamış olduğu projelerle terörü gündemden çıkaracaktır.  Türk toplumu AKP’nin kutuplaşmayı ayrıştırmayı esas alan siyaset anlayışından  yıprandı. İnsanların birbirine güveni kalmadı. Cumhuriyetten bu yana kazanılmış değerlerimiz en son da şeker fabrikaları satışa sunuldu. İş alanları kapatıldı. Gençlerimizin geleceği satıldı. Yap İşlet devret modeli yap işlet soy biraz da cebime koy oldu. Caumhurbaşkanının Ey Almanya. Hollanda  gibi naralarla oluşturulan dış politika ülkemize ağır zararlar vermektedir. İYİ Parti’nin dış politikası dünya ülkeleriyle dostluk ve işbirliği esasına dayalı olarak  ilişkilerimiz yeniden saygınlığa kavuşturulacak. İyi Parti ile Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.
VALLAHİ BAŞARACAĞIZ
İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam da “Biz iyi insanlar Genel Başkanımız Meral Akşener ablamızın dediği gibi vallahide billahi de başaracağız başaracağız başaracağız. Türkiye’yi bu zor günlerden kurtaracağız. Bir güneş gibi bu karanlığın üstüne doğup yeniden aydınlatacağız.  Ne mutlu Türküm diyene” dedi.
BEDEL ÖDEDİK
Parti kurucusu Eski Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz da “Mücadele devam edecek. Mücadele Türk Milletini aydınlık geleceğe çıkarıncaya kadar devam edecek. Sayın Meral Akşener başkanlığında bir ekip ciddi bedeller ödeyerek bugüne geldi. Bundan sonra da herşeyi  göze aldık. Türkiye iyi olacak hepimiz iyi olacak” dedi.
Yapılan seçimlerde Mustafa  Şimşek, il başkanlığı görevine getirildi.                               

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °