Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti'de ilk aday adaylığı başvurusunu onlar yaptı

İYİ Parti'de ilk aday adaylığı başvurusunu onlar yaptı

SİYASET 1.12.2018 15:19:00 0
İYİ Parti
İyi Parti Isparta İl Başkanı Sn. Özgür Tandoğan;  Isparta il ve İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecinin bugünden itibaren başladığını açıkladı:
“Yerel seçimlerin startını verdiğimiz bu günde önce Atabey ve Gelendost aday adaylarımız başvurularını yaptılar. Atabey Belediye Başkan aday adayı Sn. Hasan Tosun ve Gelendost Belediye Başkan aday adayı Sn. Mustafa Özmen’dir. İyilik kervanında iyi belediyecilik için hizmet vermeyi şiar edinmiş Aday Adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Yolumuz bir, düşüncemiz bir, vatanımız bir bayrağımız bir Allahın izniyle başaracağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Gelendost ilçesi Belediye Başkanlığı Aday adayı Mustafa Özmen, İyi Parti Isparta İl Başkanı Tandoğan’ın başvurusunu kabul etmesinden sonra şunları söyledi:
“Gözlerinize bakınca, ışıltıyı görünce, yüreğinizdeki sıcaklığı hissedince doğru yerde ve iyi insanlarla birlikte olduğuma olan inancım bir kez daha perçimlenmiş oldu. Sizlerle olmaktan çok mutluyum ve gururluyum. 2019 mahalli idareler seçiminin öncelikle Gelendost’a, Isparta’mıza ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gelendost İlçemize bugüne kadar hizmet eden, taş üstüne taş koyan, bir çivi çakan büyüklerime teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Gelendost’umuza yakışacak iyi belediyecilik iyi hizmet şuuruyla, yapılması gereken tüm hizmetleri yerine getirmenin sözünü veriyorum. Biz Gelendost sevdalısıyız. Hiçbir zaman ben demedim. Biz el ele, gönül gönüle hizmet edeceğiz” Dedi.
Gelendost ilçesi Belediye Başkanlığı Aday adayı Hasan Tosun, İyi Parti Isparta İl Başkanı Tandoğan’ın başvurusunu kabul etmesinden sonra şunları söyledi:
“Atabey Halkı bu güne kadar iyi hizmet, iyi belediyecilik nedir göremediler. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ben bu süreçte Atabey ve Atabeyliler için hizmete adayım. Başaracağız. 31 Mart seçimlerinden sonra başkalaştırılmadan, sen şundan ben bundan ayrımı yapılmadan tüm Atabeyli vatandaşlarımıza aynı hizmeti vereceğiz. Kimseyi kapımızdan kovmayacağız. Bizim kapımız herkese açık, benim evimin kapısı tüm halkımıza açık, adam kayırmadan, insan seçmeden hizmet vereceğiz.”
İyi Parti Isparta İl Başkanı Sn Özgür Tandoğan her iki belediye başkan aday adayına da başarılar diledi.
 
 
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °