Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ Parti Teşkilatı Mecliste

İYİ Parti Teşkilatı Mecliste

SİYASET 8.10.2019 09:44:00 0
İYİ Parti 
Teşkilatı 
Mecliste
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, il ve merkez ilçe yönetimi Belediye Meclis Toplantısına katıldı.
 
Belediye Meclisi’nin Ekim ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler ele alınarak tamamı ilgili komisyonlara havale edildi.
BAŞDEĞİRMEN; “HOŞGELDİNİZ”
Belediye Meclisinin Ekim ayı birinci toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, il ve merkez ilçe yönetimi Belediye Meclis Toplantısına katıldı.
Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, toplantının açılışını yaparken, İYİ Partililerin ziyaretine de değinerek; “Evet bugün burada değerli misafirlerimiz de var. İYİ Parti İl Başkanı sayın Özgür Tandoğan, Merkez İlçe Başkanı sayın Hasan Büyükçam, il ve merkez ilçe yönetimleri Meclis Toplantımıza katılmak için buradalar. Kendilerine hoşgeldiniz diyorum. Kendilerinin bu ziyareti bizi son derece memnun etmiştir. Zira, bu şehre hepimiz birlikte hizmet ediyoruz” dedi.
 
 
 

Anahtar Kelimeler: partiteşkilatımecliste
Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °