Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

“İyi Parti siyasetin tam merkezinde”

“İyi Parti siyasetin tam merkezinde”

SİYASET 15.11.2017 20:38:00 0
“İyi Parti siyasetin tam merkezinde”
İyi Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, partinin siyasetin neresinde olduğuna ilişkin kendilerine sorular yöneltildiğini belirterek, “Eğer bir yön belirtmek gerekiyorsa siyasetin tam merkezindedir. Biz yola çıktıktan sonra gördük ki; Türkiye’miz gerçekten bu şekilde bir siyasi anlayışa ihtiyaç varmış. Bunu halkımızın yoğun ilgi ve alakasından bariz bir şekilde anlıyoruz” dedi. Şimşek, ilçelerde çok talep olduğunu belirterek, bu ayın sonuna kadar tüm teşkilatların oluşumunu tamamlayacaklarını açıkladı.
 
İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa Şimşek, dün düzenlediği basın toplantısında partisinin teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şimşek, Merkez İlçe Başkanlığına Gramofon Kafe Sahibi Hasan Büyükçam’ın getirildiğini açıkladı.
BU GÖREVİN ZOR VE MESULİYETLİ BİR GÖREV OLDUĞU BİLİNCİNDEYİZ
Yaklaşık bir haftadır bu zor ve kutsal görevi yerine getirmeye çalıştığını dile getiren İl Başkanı Mustafa Şimşek, “Üzerimize tevdi edilen bu görevin zor ve mesuliyetli bir görev olduğu bilincindeyiz. Ekibimizle birlikte gece gündüz çalışmaktayız, kamuoyu muzunda malumu olduğu üzere partimiz çok çalkantılı bir dönemden sonra 25 Ekim tarihinde büyük bir katılım ve coşku içerisinde kurulmuştur. Süreç çok sancılı ve sıkıntılı geçmiş camiamız büyük bir sabır ve metanetle bu süreci bu günlere getirmiştir. Bundan sora bize düşen görev hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün insanlarımızın düşünce, fikir ve inançlarına bakmaksızın muhabbetle kucaklamaktır” dedi.
TÜRKİYE’MİZDE GERÇEKTEN BU ŞEKİLDE BİR SİYASİ ANLAYIŞA İHTİYAÇ VARMIŞ
Kendilerine ‘İYİ Parti siyasetin neresinde?’ diye sorular geldiğini ifade eden Şimşek, “Eğer bir yön belirtmek gerekiyorsa siyasetin tam merkezindedir. Biz yola çıktıktan sonra gördük ki; Türkiye’mizde gerçekten bu şekilde bir siyasi anlayışa ihtiyaç varmış. Bunu halkımızın yoğun ilgi ve alakasından bariz bir şekilde anlıyoruz” şeklinde konuştu.
UZUN İSTİŞARELER SONUCUNDA MERKEZ İLÇEYE BÜYÜKÇAM GETİRİLDİ
Öte yandan merkez ilçe başkanlığı için kamuoyunda uzun süren istişareler yaptıklarını anlatan Şimşek, “Yaptığımız uzun istişareler sonucunda Merkez İlçe Başkanlığımıza Isparta’nın tanınmış genç ve başarılı işadamlarımızdan Hasan Büyükçam uygun görülmüştür. Haşan Bey genç yaşıma rağmen cemiyet hayatımda ve ticari hayatta birçok başarıya imza atmış bir kardeşimizdir. Bu alandaki başarılarını siyasi hayatta da artırarak devam edeceğine inancımız tamdır.Çıktığımız bu kutsal yolda Allah bizi mahcup etmesin” dedi.
EN GEÇ BİR HAFTA İÇERİSİNDE TEŞKİLATLARI TAMAMLAYACAĞIZ
Öte yandan gazetecilerin teşkilatlanmayla ilgili sorularını yanıtlayan İl Başkanı Mustafa Şimşek, “Öncelikle ilçeleri dolaşıyoruz. İlçelerdeki hareket sevindirici olduğu kadar da yorucu. İlçelerde çok sayıda talep var. Talep edenler arasından bir kişiyi seçeceğiz. Gittiğimiz ilçede, geçmişte tanıdığımız, saygın insanlarla görüşüyoruz. Daha sonra sokakta rastgele işyerlerine girerek halka soruyoruz. İlçelerde en doğruyu bulmaya çalışıyoruz. Bazı ilçeler netleşti, yönetim kurulları oluşmadığı için bunları açıklayamıyoruz. Diğerleri de oluşmak üzere. Birebir kendileri ile görüşmediğimiz 4-5 ilçemiz kaldı. Bunları da en geç bir hafta içerisinde tamamlayacağız. Bu ayın sonuna kadar tüm teşkilatlar oluşacak” diye konuştu.
PARTİ BİNASI 15 GÜNE HAZIR HALE GELECEK
Diğer taraftan parti binasının kiralandığını belirten Şimşek, “113. caddede Piri Efendi camisinin 2. Katında yerimizi kiraladık. Çalışmaları hala daha devam ediyor. İyi Parti’ye iyi bir bina gereklidir. 15 gün içerisinde yeni binayı tamamlayacağız. Yeni binamız yapılıncaya kadar bizlere ulaşabilmek için bir irtibat büromuz var. Kültür sitesinin 1. Katında” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °