Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; Hayırlı Olsun Ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; Hayırlı Olsun Ziyareti

SİYASET 9.08.2020 06:55:00 0
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’dan; 
Hayırlı Olsun
Ziyareti
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Merkez İlçe Kongresinde Başkanlığa seçilen Murat Çağrı Yıldız ile yine geçtiğimiz gün İl Başkanlığı görevine atanan Recep Avcu’ya ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ ziyaretinde bulundu.
 
 
TBMM’nin tatile girmesiyle birlikte İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, dün Isparta’ya gelerek partisini ziyaret etti. Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ziyarette, Milletvekili Cesur parti girişinde; İl Başkanlığına atanan Recep Avcu ve Yönetim Kurulu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız ve Yönetim Kurulu, Merkez ilçe eski Başkanı Hasan Büyükçam ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
YILDIZ; “AYLİN VEKİLİMİZE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyarette ilk konuşmayı Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız yaptı. Yıldız konuşmasında; “Bilindiği gibi, kongremizi 26 Temmuz Pazar günü gerçekleştirdik. Kongrede yapılan seçimler neticesinde delegelerimizin teveccühüyle bu göreve seçildim. Görevimizi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla ve tüm partililerimizle birlikte en iyi şekilde yapmanın gayreti içindeyiz. Bugün bizleri ziyaret eden Milletvekilimiz sayın Aylin Cesur’u göstermiş olduğu duyarlılık ve nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
AVCU; “BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN PARTİMİZ YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Partinin İl Başkanı Recep Avcu da konuşmasında; “Partimiz il teşkilatında geçtiğimiz gün yaşanan görev değişikliği doğrultusunda, sayın Milletvekilimiz Aylin Hanımın da takdirleri ve genel merkezimizin onaylarıyla İl Başkanlığı görevine atandım. Beni bu göreve getiren ve layık gören başta Genel Başkanımız sayın Meral Akşener olmak üzere tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum. Bu görevimiz münasebetiyle bugün bizi bizzat partimizde ziyaret eden sayın Milletvekilimiz Aylin Hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
CESUR; “HER İKİ BAŞKANIMIZA DA
HAYIRLI UĞURL OLSUN”
Milletvekili Aylin Cesur da yaptığı konuşmada; “Ben bugün buraya hayırlı uğurlu olsun ziyareti için geldim. Evet, partimizde son bir ayda önemli gelişmeler oldu. Öncelikle Merkez İlçe Kongremizi yaptık. Son derece demokratik ortamda yapılan kongremizde iki aday arkadaşımız yarıştı ve yarışı Çağrı Yıldız arkadaşımız kazandı. Kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum.
Diğer bir değişiklikte, İl eski Başkanı Özgür Tandoğan’ın istifası ile boşalan İl Başkanlığı görevine atanan yeni İl Başkanımız Recep Avcu beye de hayırlı uğurlu olsun diyor ve görevinde başarılar diliyorum. Partimiz, bu değişikliklerle yoluna tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °