Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti Kuruluşunun 2.Yılını Ankara’da Kutladı: Kutlamalara Özgür Tandoğan da katıldı

İYİ Parti Kuruluşunun 2.Yılını Ankara’da Kutladı: Kutlamalara Özgür Tandoğan da katıldı

SİYASET 26.10.2019 09:42:00 0
İYİ Parti Kuruluşunun 2.Yılını Ankara’da Kutladı: 
Kutlamalara Özgür Tandoğan da katıldı
 İYİ Parti kuruluşunun 2.Yılını Ankara’da bir otelde yapılan törenle Kutladı. Kutlamalara İYİ Parti Isparta İl Başkanı Özgür Tandoğan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
İYİ PARTİ 2 YAŞINDA
İYİ Parti'nin ikinci kuruluş yıldönümünde Meral Akşener ve İYİ Partililer Ak Parti, CHP, Saadet Partisi, DSP, Vatan Partisi ve BBP'li yöneticilerle bir araya geldi. Akşener ilk defa bir siyasi partinin kuruluş yıldönümünü etkinliğine hem iktidar hem muhalefet partilerinin katıldığını bildirdi.
 
İYİ Parti’nin ikinci kuruluş yıldönümü nedeniyle resepsiyon düzenlendi. Ankara’da bir otelde düzenlenen resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayatı Yazıcı, Jülide Sarıeroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Topsakal, Saadet Partisi, Vatan Partisi ve BBP yöneticileri, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın,İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ,İyi Parti Belediye Ortahisar Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ve partililer katıldı.
AKŞENER;TEKLİF BİZDEN DESTEK SİZDEN
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener konuşmasında resepsiyona katılan diğer parti temsilcilerinin tek tek isimlerini sayarak “Hoşgeldiniz” diye seslenirken, “Şu beyaz masa önünde ortaya çıkan fotoğraf çok önemli. 25 yıllık aktif hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım” dedi. Altı aylık bir partinin seçime girip Meclise girmesinin bir ilk olduğunu belirten Akşener bu süreçte yol yürüdüğü tüm İYİ Partililere de teşekkür etti.   İlk defa bir siyasi partinin kuruluş yıldönümünü etkinliğine hem iktidar hem muhalefet partilerinin katıldığını söyleyen Akşener, “Bu resim önemli bir resim. Bu resim Barış Pınarı harekatında oluşan bir resim” dedi. Resepsiyona katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı’ya seslenen Akşener, “Cumhurbaşkanına iletmesi dileğiyle sesleniyorum. Cumhurbaşkanlığı sistemini deniyoruz ama olmuyor. Lütfen sayın Cumhurbaskanının iyiliği için, Türkiye’nin iyiliği için denediğimiz ama olmayan bu sistemi gelin birlikte değiştirelim. Sayın Kılıçdaroğlu ve biz imzalayacağız, teklif bizden destek sizden” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °