Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Pandemi Sürecini İyi Yönetemediler!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; Pandemi Sürecini İyi Yönetemediler!

SİYASET 4.10.2020 12:15:00 0
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur; 
Pandemi 
Sürecini İyi
Yönetemediler!
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, hükümetin Koronavirüs pandemisini iyi yönetemediğini ve salgında vaka sayısının her geçen gün arttığını belirterek; “Virüs Türkiye’ye gelmeden önce tekbirleri artıralım dedik, bizi dinlemediler” dedi.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, partinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İl kongresinde Başkanlığa seçilen Mustafa Şimşek ve yönetimine yaptığı hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde partililere hitaben bir konuşma yaptı.
CESUR; “PANDEMİDE
SÜREÇ İYİ YÖNETİLEMEDİ ”
Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgını konusunda İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur açıklamalarda bulundu. Türkiye’de koronavirüs salgınının iyi yönetilemediğini belirten Milletvekili Cesur, hükümeti eleştirdi.
Milletvekili Aylin Cesur söz konusu ziyarette yaptığı konuşmada; “Bilindiği gibi, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok önemli bir sıkıntı var. O da Koronavirüs pandemisi. Bu konuda ben ilk günden beri iktidara yapılması gerekenleri gerek TBMM’de gerekse yaptığım ziyaretlerde söylüyorum. Ancak, bunlar ilk zamanlarda böyle bir sorun yok dediler. Şimdi de salgını azaltmak için çaba gösteriyorlar. İlk zamanlarda bu tehlike önemsenmediği için artıkça arttı ve bundan esnaflarımız, halkımız ve tüm kesimler etkilendi. Bir takım tedbirler ortaya koydular. Ardından 1 Hazirandan itibaren normalleşme sürecini başlattılar. O zamanlarda da şu tedbirleri alırsanız iyi olur. Yoksa, vakalar inanılmaz sayılara ulaşır dedim. Ama, onu da yapmadılar ve şimdi vaka sayıları artarak devam ediyor.
“AÇIKLANAN
RAKAMLAR ŞEFFAF DEĞİL”
Bilindiği gibi, Ağustos’un ortalarında yaptığım açıklamada Bakanlık tarafından her gün açıklanan rakamların şeffaf olmadığını açıkladım. Neticede söylediklerime gelindi. Yakında İtalya’ya döneceğiz. Ankara’da hastanelerde yer yok.  
“OKULLARI AÇMAYIN DEDİK, AÇTILAR”
Mevsimlik tarım işçilerinin sıkıntılarını dile getirdi. Eğitim konusu keza öyle. Okulları açmayın dedik. Açtılar. Bir kısmına uzaktan eğitim dediler ancak, bu defa da köylerde gerekli internet alt yapısı yok.
“ISPARTA’YI KÖY KÖY GEZİP SORUNLARI
DİLE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİM”
İYİ Parti olarak ülkenin sorunlarını olduğu gibi, Isparta’nın sorunlarını da köy köy dolaşarak dile getireceğiz. Sağır köyünün problemini dile getirdik. Çözmek için çalışmalar başladık. Biz de zaten sorunlar çözülsün diye dile getiriyoruz. Boşa değil” dedi.
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °