Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan; Partimize Katılım En fazla Ak Parti ve MHP’den

İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan; Partimize Katılım En fazla Ak Parti ve MHP’den

SİYASET 23.10.2019 13:39:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Tandoğan; 
Partimize 
Katılım 
En fazla 
Ak Parti ve 
MHP’den
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, ilk etaptaki hedeflerinin üye sayısını artırarak partiyi büyütmek, ardından kongre sürecine girmek olduğunu belirterek; “Isparta’da partimize en fazla katılımlar Ak Parti’den ve MHP’den olmaktadır” dedi.
 
BAŞKAN TANDOĞAN; “PARTİMİZİN
ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan medya32.com’a özel röportaj verdi. Bu konuda Medya32 Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Yunus Özler’in sorularını yanıtlayan Başkan Tandoğan, merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerde parti çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Başkan Tandoğan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi kuruluşumuzdan bu yana az bir süre geçmesine rağmen partimiz her geçen gün büyüyerek yoluna emin adımlarla devam etmektedir.
“İLÇELERİMİZİN
TAMAMINI ZİYARET EDİYORUZ”
Bu doğrultuda, İYİ Parti İl Teşkilatı olarak bizler de Isparta’da merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerimize ziyaretler yaparak, gittiğimiz yerlerde esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşları ile ve vatandaşlarımızla bire bir görüşmeler yapmaktayız.
“PARTİMİZE EN FAZLA KATILIM
AK PARTİ VE MHP’DEN OLUYOR”
Zira, yeni kurulmuş ve yaklaşık 2 yıllık geçmişi olan bir partiyiz. Buna rağmen kısa zamanda teşkilatlanmamızı tamamladık ve şuanda büyüme sürecimiz devam ediyor. Bu noktada biz de ilçelerimizde ve merkez ilçede üye sayımızı artırarak partimizi her geçen gün büyütme çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda, partimize de katılımlar tüm hızıyla devam etmektedir. Bu konuda partimize en fazla katılım önce Ak Parti’den sonra MHP’den olmaktadır. Bunun yanında biz terör bağlantılı parti veya partiler hariç tüm partilerden katılımın olabileceği ve olduğu bir parti konumundayız” dedi.
“ÖNCE PARTİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ, ARDINDAN KONRGELERİMİZE BAŞLAYACAĞIZ”
Şuanda önceliğin üye sayısını artırarak partiyi daha da büyütmek olduğunu vurgulayan İl Başkanı Özgür Tandoğan, konuşmasına şöyle devam etti; “Partimizde kongre sürecimiz muhtemelen önümüzdeki yıl Ocak ayında listelerin askıya çıkmasıyla başlayacak ilçe kongrelerimizi Şubat ayında ve il kongremizi de Mart ayında tamamlayacağız. Ardından, partimizin Ankara’daki büyük kongresine katılacağız” dedi.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °