Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan; Öğrencilerin Hayalleri İle Oynandı

İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan; Öğrencilerin Hayalleri İle Oynandı

SİYASET 7.05.2020 08:33:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan; 
Öğrencilerin
Hayalleri 
İle Oynandı
İyi Parti İl Başkanı Özgür Tandoğan, üniversite sınavlarının öne alınmasıyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Üniversite sınavlarının Temmuz ayından, Haziran ayına yani erkene alınması milyonlarca gencimizi umutsuzluğa sürükledi. Hayalleri ile oynadı” dedi.
 
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Tandoğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Dünyanın ve Ülkemizin başına bela olan covid-19 koronavirüs pandemisi nedeniyle zorlu bir dönemden geçmekteyiz. Bunu hepimiz idrak ediyor ve alınan bizce yetersiz olan hükümetimizin tedbirlerine uyuyoruz.
Korona virüs salgını nedeniyle ne zaman gerçekleştirileceği belirsizliğini koruyan üniversite sınavlarının Temmuz ayından, Haziran ayına yani erkene alınması milyonlarca gencimizi umutsuzluğa sürükledi. Hayalleri ile oynadı.
Hiçbir gencimizin emeği; kimsenin oyuncağı değildir. Hayallerini, umutlarını, geleceklerini kimse çalamaz. Tüm ülkenin yaşam savaşı verdiği şu günlerde gençlerimize yapılan muamele tam anlamıyla kaosa davetiyedir. Bir süredir evlerde karantina stresinde bulunan gençlerimizin, psikolojileri yerle bir durumdadırlar. Gençlerimiz geleceğimizdir; geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi böyle bir duruma düşürmek, ben yaptım da oldu demek bu sefer haddini milyonlarca kere aşmak demektir.
 
Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER’inde dediği gibi; "Yandaşının bir dediğini iki etmeyen iktidar; gencine gelince 2 milyon tweeti görmedi, duymadı. Yazıklar olsun"
Dağıtımını bile yapamadığınız maskeleri halkımıza değil Amerika’ya gönderdiniz. Ama gençliğimizi hiçbir ülkeye peşkeş çektirmeyiz, ihraç ettirmeyiz. Onlar Türkiye Cumhuriyeti’ nin geleceğidir. Oynanmaz, atılmaz, satılmaz, kimseye hediye edilemez. Amacınız bu yanlışla beyin göçü ise yine yanlış yoldasınız.”
 
 

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °