Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; Mazbatasını Aldı Görevine Başladı

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; Mazbatasını Aldı Görevine Başladı

SİYASET 27.08.2020 09:40:00 0
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; 
Mazbatasını
Aldı Görevine
Başladı
İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, geçtiğimiz gün yapılan kongrenin ardından dün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp resmen görevine başladı.
 
KONGRE GEÇTİĞİMİZ
PAZAR GÜNÜ YAPILDI
İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi 23 Ağustos 2020 Pazar günü saat 13.00’de Demirköprü Halı Saha Tesislerinde gerçekleştirildi. Kongrede yapılan ve partinin Kurucu İl Bakanı Mustafa Şimşek’ten başka aday çıkmadığı kongrede Şimşek, kongreye katılanların tamamının oyunu alarak 3 yıl aradan sonra yeniden İl Başkanı oldu.
İYİ PARTİ’DEN
GÖVDE GÖSTERİSİ
Bu doğrultuda; İl Başkanı Mustafa Şimşek, kongrenin ardından dün İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alıp resmen görevine başladı. İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile birlikte kalabalık bir şekilde İl Seçim Kurulu’nun bulunduğu eski Adliye binasına giderek adeta gövde gösterisi yaptı. Şimşek’i mazbatasını alırken kongreye kadar partiye İl Başkanlığı yapan Recep Avcu, Merkez İlçe Başkanı M. Çağrı Yıldız, eski M. İlçe Başkanı Hasan Büyükçam yalnız bırakmadılar.
BAŞKAN ŞİMŞEK
MAZBATASINI ALDI
İl Seçim Kurulunda Mazbatasını Isparta İl ve Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay’ın elinden alan İl Başkanı Mustafa Şimşek, daha sonra partililerle Seçim Kurulu önünde toplu fotoğraf çektirerek yaya olarak partiye geçtiler.
 

Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °