Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor; İlk Kongre 29 Şubat’ta Atabey’de

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor; İlk Kongre 29 Şubat’ta Atabey’de

SİYASET 5.02.2020 14:40:00 0

İYİ Parti’de kongre süreci başlıyor; 
İlk Kongre 
29 Şubat’ta
Atabey’de
İYİ Parti kongreleri başlıyor. Atabey mevcut ilçe başkanı Ata Kalaycı yapılacak olan 2. Olağan kongrede başkanlığa tekrar aday olduğunu açıkladı.
 
BAŞKAN KALAYCI; “KONGREMİZİ BÜYÜK
BİR HEYECANLA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Söz konusu kongrede cesur dava arkadaşlarıyla yola devam etmek istediğini ifade eden Başkan Kalaycı; “Partimizin, yapılacak olan il, ilçe kongreleriyle, iktidara yürüyüşü başlamıştır. Bu doğrultuda, ilçemizin yani Atabey Olağan 2.Kongremiz, 29 Şubat Cumartesi günü dava arkadaşlarımızla birlikte büyük bir heyecanla gerçekleştirilecek olup, halkımız ve tüm gönül vermiş partililerimiz davetlidir.
“DAVA ARKADAŞLARIMIN İSTEKLERİ
DOĞRULTUSUNDA TEKRAR ADAYIM”
Yapılacak olan kongrede İlçe Başkanlığına, birlikte yola çıktığımız cesur dava arkadaşlarımın istekleri doğrultusunda tekrar aday olduğumu belirtmek istiyorum. Her zaman ayrı ayrı gurur duyduğum, Yönetim kurulu üyesi gerçek dava arkadaşlarımla beraber, partimizi yapılacak ilk seçimlerde iktidara getirmek için büyük bir şevkle çalışacağız ve dün olduğu gibi yine birlikte başaracağız. İnşallah Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” değerlendirmesinde bulundu.
 
 

Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °