Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İYİ Parti’de İl Kongresi için Geri Sayım Başladı; İlk Aday Mustafa Şimşek

İYİ Parti’de İl Kongresi için Geri Sayım Başladı; İlk Aday Mustafa Şimşek

SİYASET 19.08.2020 07:58:00 0
İYİ Parti’de İl Kongresi için Geri Sayım Başladı; 
İlk Aday 
Mustafa 
Şimşek
İYİ Parti’de bu hafta sonu yapılacak olan il kongresi için başkanlık adayları da bir bir çıkmaya başladı. Bu konuda ilk adaylığını açıklayan isim ise partinin Isparta teşkilatını kuran kurucu il başkanı Mustafa Şimşek oldu.
 
26 Temmuz’da Merkez İlçe Kongresini yaparak ilçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Isparta teşkilatında gözler, bu hafta sonu yani 23 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan İl Kongresine çevrildi.
MUSTAFA ŞİMŞEK; “ADAYIM”
Bu doğrultuda, il başkanlığına adaylığını açıklayan ilk isim Mustafa Şimşek oldu. Şimşek, konu ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “23.08.2020 Pazar günü yapılacak olan İYİ Parti Isparta 2. Olağan il kongresinde Isparta`da güçlü bir İyi Parti için; herkesi kucaklayan, birleştirici, bütünleştirici, halkımızın sorunlarını bilen ve çözüm üretmek için çalışacak olan Yüzünü Güneşe Dönmüş bir yönetimle, Genel Başkanımız Meral Akşener`e partimizi kurarken verdiğimiz sözleri yerine getirmek için Mavi Listeden İl Başkanlığı için adayım. Kongremizde tüm delegelerimizin desteğini bekler, Saygılar sunarım” dedi.
Öte yandan, Mustafa Şimşek’in dışında il başkanlığı için başka bir aday çıkmaması halinde kongreye tek adayla gidilecek.
 

Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °