Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Kınay ve Uyar; Görevimizin Başındayız

İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Kınay ve Uyar; Görevimizin Başındayız

SİYASET 4.08.2020 09:36:00 0
İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Kınay ve Uyar; 
Görevimizin
Başındayız
İYİ Parti’nin Belediye Meclis Üyeleri Mete Kınay ve Ahmet Doğan Uyar, partilerinden istifa etmediklerini açıklayarak; “Görevimizin başındayız” dediler.
 
İYİ Parti’deki gelişmeler tüm hızıyla sürüyor. Görevinden istifa eden İl Başkanı Özgür Tadoğan’ın Barida Hotels’de düzenlediği basın toplantısında söylediği “İl Başkanı olarak ben yönetim kurulu üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz, Isparta merkez ve ilçe belediye meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve yönetimleri, dava arkadaşlarımız ile partideki tüm görevlerimizden istifa etme kararı almış bulunmaktayız” sözüne partinin 4 Belediye Meclis üyesinin 2’sinden itiraz geldi.
KINAY VE UYAR; “İSTİFA ETMEDİK,
GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”
İYİ Parti’nin Belediye Meclis Üyeleri Mete Kınay ve Ahmet Doğan Uyar, istifa etmediklerini söylediler. Kınay ve Uyar, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “İstifa eden Özgür Tandoğan, yaptığı toplantıda belediye meclis üyelerimiz ifadesini kullanarak sanki tüm belediye meclis üyelerinin istifa ettiğini ima etmiş. Bu açıklama doğru değil. Zira, İYİ Parti Belediye Meclisinde 4’ü CHP kadrolarından 4’ü kendi partimizden olmak üzere toplam 8 üye ile temsil edilmektedir. Biz, Mete Kınay ve Ahmet Doğan Uyar olarak istifa etmedik ve görevimizin başındayız. Ramazan Kabalak ve Ahmet Aydoğdu’nun istifa edip etmediğini ise bilmiyoruz.
“BİZ PARTİMİZİ YARI
YOLDA BIRAKMAYIZ”
Biz, omurgalı siyaset yapıyoruz. Partimizi yarı yolda bırakmayız. Partimiz ve liderimiz nerede ise biz de orada oluruz. Onun için partimizin bize uygun gördüğü ve halkımızın teveccüh ederek bize tevdi ettiği Belediye Meclis üyeliği görevimizi sürdürmekteyiz” dediler.
YILDIZ; “PARTİMİZDEN İSTİFA EDEN
MECLİS ÜYEMİZ YOKTUR”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız da konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, şuanda Belediye Meclisi Üyelerinin hiç birinin de istifa etmediğini belirterek; “Şuana kadar Belediye Meclisi üyelerimizden bize bizzat ve resmi olarak ulaşan herhangi bir istifa dilekçesi söz konusu değildir. Dördü de partimizin sisteminde üye olarak görünmektedirler” dedi.
 
 

Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °