Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ISPARTA'DAN 31 MART’TA TARİHİ ZAFER BEKLİYORUM

ISPARTA'DAN 31 MART’TA TARİHİ ZAFER BEKLİYORUM

SİYASET 18.02.2019 16:00:00 0
ISPARTA
Isparta’da partisinin mitinginde konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlimizde depoda kalan 400 bin ton elmanın İstanbul ve Ankara’daki tanzim noktalarında satılacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda ilgili bakanları arayacağını belirtti.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında partisinin Isparta’da düzenlediği mitinge katıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, depolarda kalan 400 bin ton elmanın tanzim noktalarında satılacağı sözünü verdi.
ISPARTA HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Isparta’ya en son 12 Ekim’de geldiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “788 milyon lira yatırım bedeli olan 41 eserin açılışını yapmıştım. Aynı gün uzman erbaşların bröve takma törenine katılmıştım. O zaman da Isparta bizi bağrına basmıştı. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti %48 oy oranıyla Isparta’da birinci parti yaptığınız için sizlere tekrara teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakını %61 ile zirveye taşıdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
SİZLERDEN 31 MART’TA TARİHİ ZAFER BEKLİYORUM
31 Mart’ta Isparta’dan tarihi zafer beklediğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerden 31 Mart’ta tarihi zafer bekliyorum. 31 Mart akşamı Isparta’dan demokrasiye, istikrar, istikbaline sahip çıkmasını bekliyorum. 15 Temmuz meydanını dolduran siz kardeşlerime soruyorum; Öyle bir cevap verin ki mazlum ve mağdurların kalplerine inşirah olsun.  Öyle bir ses verin ki millet düşmanlarının yürekleri titresin. Öyle bir cevap verin ki Kandil’deki, Pensilvanya’daki terör baronlarının dizlerinin bağı çözülsün. Öyle bir haykırın ki milletin lokmasıyla oynayan fırsatçıların hesapları bozulsun” şeklinde konuştu.
ELMALARI GÖNDERELİM, DEPOLARI BOŞALTALIM
Isparta’da elmaların depolarda yığılı olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Arkadaşlarıma söyledim, elmaları da uygun fiyatla Tanzimler üzerinden vatandaşlarımıza ulaştıralım. Hazine Maliye Bakanımı, Gıda ve Ticaret Bakanımı arayacağım. Süratle İstanbul, Ankara bölgelerine elmaları gönderelim, depoları boşaltalım. İşte bizim yaptığımız bu. Kim kaybediyor fırsatçılar, simsarlar. Kim kazanıyor, millet. Derdiniz bu. Benim milletimi kimse sömüremeyecek, kimseye sömürtmeyeceğiz.
SÜREYYA BEY HAZIRLIKLARI YAPIN BEN DE BAKANLIKLARI ARAYACAĞIM
Ispartalı çiftçi kardeşimin kilosunu 1 liraya sattığı meyveyi, bu benim kanıma dokunuyor, Ankara’da, İstanbul’daki vatandaşım 10-15 liraya evine götürüyorsa burada ihanet, fırsatçılık vardır. Bu ticaret değil, vurgun ve soygundur. Süreyya bey hazırlıkları yapın ben de bakanlıkları arayacağım, siz de ilgili bakanlıkları arayın. 400 bin ton şuanda elde elma var.  Bunu halledeceğiz, başka çaremiz yok. Süreyya bey sen plan bütçe de başkansın. 400 bin ton ne yapıyor? 400 milyon. Elma şifadır. Golden mi starking mi? Starking de var, golden de var. Biz de az çok bu işi biliyoruz” şeklinde konuştu.
ISPARTA 31 MART’TA BİR DESTAN DAHA YAZIYOR MUYUZ?
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Isparta milli iradeye sahip çıkıyor muyuz? Isparta demokrasiye sahip çıkıyor muyuz? Isparta cumhur ittifakını zirveye taşıyor muyuz? Isparta gönül belediyeciliğine evet diyor muyuz? Isparta 31 Mart’ta bir destan daha yazıyor muyuz? Isparta kararını vermiş.
14 SEÇİMİNDEN DE ALNIMIZIN
AKIYLA ÇIKMAYI BAŞARDIK
Biz siyasete sadece seçim kazanmak için değil gönülleri fethetmek için geliyoruz. Geride bıraktığımız 17 yılda tam 14 seçim geçirdik. 14 seçimin hepsinden alnımızın akıyla çıkmayı başardık.
FİYATLAR NORMALE GELİRSE TANZİM BİTER
Devlet olarak son haftalarda gıda artışı karşısında bakanlıklar ve belediyeler aracılığıyla gerekli adımları attık. Tanzim satışla birlikte marketlerde fiyat etiketleri yarı yarıya düştü. Vatandaşlarımız yeniden makul fiyatlardan sebze ve meyveye ulaşmaya başladı. Bu adımımızla kazanan vatandaşımız, kaybeden ise patlıcan, domatese umut bağlamış bay Kemal gibi simsarlar oldu. Tanzim satış bir süre daha devam edecek. Her şey yolunda giderse bunu sona erdiririz, olmazsa devam ederiz.”

Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °
Pazartesi 23.2 ° / 10.5 °