Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta’yı birinci yapalım

Isparta’yı birinci yapalım

SİYASET 10.12.2018 07:11:00 0
Isparta’yı birinci yapalım
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Şükrü Başdeğirmen, dün şehre dönüşünde binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı. Başdeğirmen, rehavete kapılmadan çok çalışacaklarını ifade ederek, “31 Mart akşamı oy oranımızla Isparta’yı birinci yapalım. Biz Isparta’da 230 bin kişinin belediye başkanı olacağız. Şehrül emin olmak tüm halkın belediye başkanı olmaktır” dedi.
 
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta Isparta Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Şükrü Başdeğirmen dün Isparta’ya geldi. SDÜ Kavşağında coşkulu bir şekilde karşılanan Başdeğirmen, şehre araç konvoyu eşliğinde girdi. Isparta Belediyesi binası önünde otobüsten inen Başdeğirmen, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Recep Özel, İl Başkanı Osman Zabun ve kendisini karşılamaya gelen kalabalıkla birlikte parti binasına kadar yürüdü. Başdeğirmen ve milletvekilleri yol boyunca vatandaşlara karanfil dağıttı.
REHAVETE KAPILMADAN BU SÜREÇTE DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
‘Büyük başkan’ sloganlarıyla parti binası önüne gelen Başdeğirmen burada kalabalığa seslendi. Belediye başkanı olması durumunda herkesin başkanı olacağını vurgulayan Başdeğirmen, “Kazanmışız gibi bir rehavete kapılmadan bu süreçte daha çok çalışmalıyız” dedi.
TEŞKİLATIN TAMAMI BURADA
Karşılama töreninin kendisini çok mutlu ettiğine değinen Başdeğirmen, “Şuanda sayın milletvekillerimiz yanımızda, il başkanımız yanımızda, ilçe başkanımız yanımızda, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız yanımızda, bu teşkilatın tamamı burada şimdi. Sizleri saygı ile selamlıyorum” dedi.
ISPARTA BURADA TOPYEKUN BİRLİK HALİNDE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adaylık açıklaması sırasında elini sıkarken kendisine, ‘Isparta’yı bana getireceksiniz’ dediğini ifade eden Başdeğirmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Götürecek miyiz arkadaşlar. Ispartalıların bizi bu konuda mahçup etmeyeceğine inanıyoruz. Sonra kadın kolları başkanımıza sordu. ‘Kale nereden fethedilir. İçeriden’ dedi. Kadınlarımız yoksa başarıda yoktur. Kadınlarımızın olmadığı bir yerde, kadınlarımızın ev ev kapı kapı giremediği bir yerde başarıda yoktur. Sonra gençlerimiz, yani geleceğimiz. Biz bu göreve bir şehrin geleceğini, gençlerimizin geleceğini hazırlamak için talip oluyoruz arkadaşlar. Teşkilatımız tek yumru halinde, el birliği halinde bu yola çıktık. Belediye başkanlığı için birde aday adaylığı süreci var. Bu süreçte Isparta’ya hizmet etmek için 10 arkadaşımız göreve talip oldu. Tabi bunlardan sadece birisi aday olarak gösterilecekti. Allah bunu bize nasip etti ama diğer 9 arkadaşımızda burada yanımız, buda bir güzellik değil mi arkadaşlar. AK Parti’ye geçmişte il başkanı hizmet etmiş olan arkadaşlarımızda yanımızda. 22 belediyelik var, o belediyelerdeki arkadaşlarımızda yanımızda. Isparta burada topyekun birlik halinde.   
ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’E MEMLEKETE HİZMET EDECEĞİ İÇİN OY VERECEKSİNİZ
Kazanmışız gibi bir rehavete kapılmadan bu süreçte daha çok çalışmalıyız. 31 Mart akşamı sandıklar açıldığında iller büyüklüğüne, küçüklüğüne bakılmadan oy oranlarına göre yukarıdan aşağıya sıralanıyor. Biz neden o listede Isparta’yı en fazla oy alan il olarak birinci sırada görmeyelim. Benden önce konuşan büyüklerimde söylediler. Biz Isparta’da 230 bin kişinin belediye başkanı olacağız. Bize oy veren yada vermeyen tüm halkımızın belediye başkanı olacağız. Şehri emin olmak tüm halkın belediye başkanı olmaktır. Yarın bir kişi bile bize oy vermediği için cezalandırılırsa bunun vebalinin hesabını veremeyiz. Yarın siz doğru olduğu için, dürüst olduğu için, ilkeli olduğu için, eşit olarak bu memlekete hizmet edeceği için oy vereceksiniz Şükrü Başdeğirmen’e.
31 MART AKŞAMI SİZLERİ YENİDEN BURAYA DAVET EDİYORUM
Önümüzde uzun bir süreç var. 31 Mart akşamı sizleri yeniden buraya davet ediyorum. Dava arkadaşlarımızla birlikte hep beraber başlattığımız bu kutlu yürüyüşte dualarla en güçlü şekilde gitmemiz gereken yere gideceğiz. Önümüzdeki yaklaşık bu 100 gün içerisinde sizlerle birlikte olacağız. Sizlerle tek tek her şeyi konuşacağız. Nasıl Isparta’yı bir adım ileri götürebiliriz beraber konuşacağız. Isparta’yı bir adım ileri götürdüğümüzde ülkemizde bir adım ileri gitmiş olacaktır. Sizlerin gördüğü sıkıntılar nelerdir bunları bize iletin, bizi yönlendirin. Bizde yolumuzu buna göre çizelim.
GÜZEL HİZMETLER ÜRETMEK İÇİN BU HİZMETE TALİP OLDUK
Bugüne kadar şehri eminler bu memlekete hizmet ettiler. Hayatta olmayanlara Allah gani gani rahmet eylesin, hayatta olanların ömrü uzun olsun. Hepsine hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Hiç kimse bu memlekete kötülük olsun diye bir şey yapmadı. Ama bazı eksiklikler olmuş olabilir. Bizlerde bu eksikleri gidermek ve daha güzel hizmetler üretmek için bu hizmete talip olduk. Bu süreçte çok konuşacağımız şeyler var.”
Şükrü Başdeğirmen, konuşmasının ardından il başkanlığını ziyaret ederek, burada da partililere seslendi.

Anahtar Kelimeler: yapalım birinci ıspartayı
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °