Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta’nın yeni vizyona ve bakış açısına ihtiyacı var

Isparta’nın yeni vizyona ve bakış açısına ihtiyacı var

SİYASET 7.01.2019 07:27:00 0
Isparta’nın yeni vizyona ve bakış açısına ihtiyacı var
TBMM Plan, Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta’da değişim zamanının geldiğini belirterek, İlimizin yeni bir vizyon ve bakış açısına ihtiyacı olduğunu söyledi. Bilgiç, “Değişimini Şükrü Başdeğirmen’le inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Partisinin teşkilat buluşmasına katılan TBMM Plan, Bütçe Komisyonu Başkanı, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, demokrasi adına sandığın öneminden bahsetti. AK Parti kadrolarından da övgüyle bahseden Bilgiç, “AK Parti kadroları her zaman hemşerileriyle, milletiyle omuz omuza olmuş, dertleriyle dertlenmiş, sevinçleriyle sevinmiş bir kadro. Isparta’da AK Parti olarak bütün başarıları edinmemizin arkasında yatan sizlersiniz. Devletimizin birlik ve bekası adına sizlere müteşekkiriz” dedi.
ARTIK ISPARTA’DA DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ
31 Mart yerel seçimlerini hatırlatan Bilgiç, “Bu kez belediye seçimleri. İnşallah Isparta’da tüm belediyeleri alacağız. İlçe ve beldelerle Şükrü başkanla Isparta Belediyesi’ni de kazanacağız. Erdoğan’ın yanına başı dik ve onurlu gideceğiz. Bunun tek yolu birlik ve beraberlikten geçiyor. Biz kendi içimizde birlik olmayı becerirsek başarı kendiliğinden gelir. Artık Isparta’da değişim zamanı geldi. Isparta’nın yeni bir vizyona ve bakış açısına ihtiyacı var. Bu değişimini Şükrü Başdeğirmen’le inşallah gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °