Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

‘Isparta’nın demirden ağaçlara mı ihtiyacı var?’

‘Isparta’nın demirden ağaçlara mı ihtiyacı var?’

SİYASET 24.03.2018 07:02:00 0
‘Isparta’nın demirden ağaçlara mı ihtiyacı var?’
Yerel seçimlerde ‘CHP seçmenin Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a oy verdiği’ yönündeki açıklaması ile tartışma konusu olan CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, düzenlediği basın toplantısında Isparta Belediyesini eleştirerek “bugün sokaklara yapılan demirden ağaçlara Isparta’nın ihtiyacı mı var? Eğer ışıklandırarak renklendirmek istiyorlarsa mevcut ağaçları ışıklandırabilirler” dedi. Kürkçü açıklamasında yerel seçimler için hazırlara başladıklarını söyleyerek “iyi bir ekiple ilk yerel seçimde Isparta Belediyesi alacağız” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Ahmet Kürkçü güncel konularda değerlendirme yapmak için yerel basınla bir araya geldi. Toplantıya üç ayların ülkemize huzur ve barış getirmesi dilekleri ile başlayan Kürkçü “Ülkemiz 20 Temmuz 2016’dan bu yana olağanüstü hal yönetiminde, iktidar partisinin çok sayıda belediye başkanı istifa ettirildi, bazı belediyelere kayyum atandı, CHP’li vekilimiz tutsak, Beşiktaş belediye başkanımıza görevden el çektirildi, Ülkemiz kısmı da olsa bir savaşın içinde; bu koşullarda Milli birliğimize çok ihtiyaç var” dedi.
 
Hükümet temsilcilerinin siyasi kutuplaşmayı artırdığını söyleyen Kürkçü, “fakat yönetenler adeta kutuplaşmayı körüklercesine davranıyorlar. Kurtuluş ve zaferin marşı ile oynanmak isteniyor, ulus olmanın ne kadar belirleyici unsuru varsa tartışma konusu yapılmak isteniyor, kutsal değerler sürekli tartışma konusu yapılıyor. Bu koşullarda tek bağımsız basın yerel basın kaldı. Ulusal basının başına gelenlerden ders alınacağını umarım” diye konuştu.
HALKÇIYIZ, HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ
CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü, “Bu koşullarda biz cumhuriyet değerlerini sonuna kadar savunup, önce yerel yönetimlerde başta büyük şehirler olmak üzere, ilimizde merkez ve tüm ilçelerimizde kendi adaylarımızla katılıp diğer partilerin dağınıklığını kullanıp yerel iktidarları meclisler de halkçı düşüncemizi yerleştirip genel seçimlerde milletvekili ve cumhurbaşkanlığını bizim adayımız kazanacak. Çünkü referandumda hayır oylarının fazla çıktığını, bu oyları toplu tutarak cumhurbaşkanını seçip tekrar demokratik cumhuriyete ülkemizi rotasını çevirerek ülkemizi rahatlatacağız. Zalime hizmet eden en az onun kadar suçludur. Halkçıyız, Haklıyız Kazanacağız” dedi.
İYİ BİR EKİPLE BELEDİYEYİ ALACAĞIZ
Isparta Belediyesini eleştiren Kürkçü, “Isparta Belediyesinde Yusuf Ziya Günaydın yönetimi üç dönemdir görev yapıyor. Isparta’da ne gibi bir değişiklik oldu. Bugün sokaklara yapılan demirden ağaçlara Isparta’nın ihtiyacı mı var? Eğer ışıklandırarak renklendirmek istiyorlarsa mevcut ağaçları ışıklandırabilirler. Çok daha ekonomik olur. O demir ağaçlar bir işçinin birkaç aylık maaşından daha ucuz değildir” ifadelerini kullandı. Kürkçü açıklamasında yerel seçimler için hazırlara başladıklarını söyleyerek “iyi bir ekiple ilk yerel seçimde Isparta Belediyesi alacağız” diye konuştu.GÜLSES GAZETESİ

 

 

Anahtar Kelimeler:
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °