Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Isparta’nın çılgın projelerinden birisi Dere Mahallesi’nde olacak

Isparta’nın çılgın projelerinden birisi Dere Mahallesi’nde olacak

SİYASET 30.07.2018 08:27:00 0
Isparta’nın çılgın projelerinden birisi Dere Mahallesi’nde olacak
Dere Mahallesi’nde kurulan Sohbet Çadırı’nda vatandaşlarla buluşan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, yerel seçimlere 8 ay gibi bir süre kaldığını hatırlatarak, “İşi şansa bırakmak yok. Kararlıyız, azimliyiz. Sizlerin desteğiyle bu işi bitireceğiz” dedi. Zabun, Belediye’yi kazanmaları durumunda Isparta’nın çılgın projelerinden birisinin de Dere Mahallesi'ne yapılacağını ifade etti.
 
 
AK Parti'nin seçim öncesi dönemde mahallelerde başlattığı sohbet çadırları uygulaması Cuma günleri devam ediyor. Sohbet çadırı bu kez Dere Mahallesi'nde kuruldu. Dere Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Osman Zabun,  Dere Mahallesini seçimde güçlü desteğini ortaya koyduğunu söyledi. Mahalle buluşmalarını Isparta halkının çok sevdiğini belirten Zabun, bu geleneği sürdürdüklerini belirtti.
DAĞITTIĞIMIZ KARANFİL SAYISI 13 BİN
Bir seçim biter bitmez yeni bir seçimin çalışmalarının AK Parti'de başladığını kaydeden Zabun, şunları söyledi: "8 ay kadar zaman sonra yerel seçim var. Isparta inşallah özlediği AK Parti belediyeciliğine yeniden kavuşacak ve iktidarın gücünü belediyecilikle en güzel şekilde buluşturmak suretiyle Isparta’mızda yerel yönetimler üzerine düşen eksik kalan hizmetleri tamamlamaya gayret edeceğiz. Sizlerle buluşmaya gayret ediyoruz. Farklı şekilde programlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bugün köy garajındaydık.  Hemşerilerimize karanfil takdim ederek teşekkürlerimizi ilettik. Seçimden bugüne dağıttığımız karanfil sayısı 13 bin. 10 bin hemşerimizle yüz yüze hem merhabalaştık hem de teşekkürümüzü ilettik. Durmak yok yola devam çalışmaya devam.
BURASI MÜTHİŞ BİR GÜZELLİK
                8 ay boyunca tempomuzu artırmak suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz,. İşi şansa bırakmak yok. Kararlıyız, azimliyiz. Sizlerin desteğiyle bu işi bitireceğiz. Sizlerin desteğiyle bu işi bitireceğiz. Isparta'da belediye üzerinden çok ciddi eksikliklerimiz var, bunları biliyoruz. Sürekli sahadayız. Hemşehrilerimizin taleplerini biliyoruz. Bunlarla ilgili de sürekli olarak teşkilatımızda arkadaşlarımız proje çalışmalarını süratle hazırlıyor. Tamamladıklarımız üzerinde çalıştıklarımız var. Bunları eylül ayında paylaşmaya başlayacağız. Hepsi çok hoşunuza gidecek. Başkan Dere Mahallesi'nde çadırda söylemişti diyeceksiniz. Isparta ile ilgili önemli projelerimiz var. Ama Dere Mahallesi ile ilgili çok farklı projelerimiz var. Buraya geldiğim andan itibaren Dere Mahallesi'nin ihtiyaçları ile ilgili talepleri arkadaşlarımız söylediler. Ama ben neredeyse iki haftada bir Dere Mahallesi'ne uğruyorum. Buranın eksiği fazlası ne bunlara bakıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye genelinde çılgın projeler diye nitelendiriyor ya. İnşallah Isparta'nın çılgın projelerinden biri Dere Mahallesi'nde olacak. Burası müthiş bir güzellik. Hem bu coğrafyamızı koruyacağız hem de huzurumuzu daha güçlendirecek, mutluluğumuzu artıracak projeyi Isparta'nın çılgın projelerinden birini Dere Mahallesinde uygulayacağız.
 
31 MARTA KADAR BOŞA ZAMAN GEÇİRMEK BİZE HARAM
Öbür taraftan hangi mahallemize  gidersek gidelim sosyal tesis tüm mahallerinin bizden istediği husus.  Böyle derme çatma sosyal tesisler değil. Baraka gibi tesisler değil. İçinde dedelerimizin torunlarıyla oturacakları park gibi yemyeşil,  içinde düğün salonu, muhtar odası bulunan, analarımızın bacılarımızın ürettikleri el ürünlerini sergileyeceği, içinde atölyelerin olduğu mükemmel bir görselliği olan sosyal tesisleri Isparta’mızın bir çok noktasına kazandıracağız. Bizim arzumuz hemşehrilerimiz aralarındaki komşuluk ilişkisini güçlendirsin. Bunu için de ne gerekiyorsa onu yapmak bizim boynumuzun borcu olsun. 31 Marta kadar boşa zaman geçirmek bize haram. 31 Marttan sonra Isparta'ya hizmet etmek için bize boşa vakit geçirmek yine haram. İmarla ilgili sorunlarınız biliyoruz. Rahat olun.  Isparta Belediyesini emin adımlarla alacağız"         
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °