Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Isparta için kimin güzel fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız

Isparta için kimin güzel fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız

SİYASET 30.06.2018 06:26:00 0
Isparta için kimin güzel fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız
AK Parti Milletvekili Recep Özel de kendilerine oy veren vermeyen herkesin emrinde olduklarını belirterek, “Seçimler 24 Haziran’da bitti. Artık Isparta’yı büyütmemiz lazım. Isparta’da güzel işler yapmamız lazım. Isparta için kimin güzel fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız. Ispartalılar olarak buna mahkûmuz. Çünkü Isparta’nın koşarak iş yapmamız gereken bir süreci var” şeklinde konuştu.
Milletvekili Recep Özel de mazbatasını aldıktan sonra tüm sandık kurullarında görev alan personele ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.  Özel, “Kurul başkanımız Isparta’da neredeyse seçime itirazın gelmediğini söylediler. Türkiye’de 1950’lilerden beri seçimler yapılıyor. Tüm seçimleri en güzel şekliyle götürüyoruz. Dün seçim AGİT raporlarını okudum. Türkiye’de seçimlerin demokratik, şeffaf ve millet iradesinin tam manasıyla tecelli ettiği noktasında gözlemciler birleştiler. Türkiye nasıl bir seçim yaptığını dünyaya gösterdi. Tüm yargı mensuplarına da teşekkür ediyoruz. Türkiye’ye yakışır şekilde seçimi yönettiler. Seçimde vatandaş oyunu atıyor gidiyor ama bunların hazırlıkları yaklaşık 2 aylık bir süreçtir. Cumhurbaşkanı seçilerek bu seçimde parlamento oluşturulmuştur. Türkiye 24 Haziran’da ilk kez uygulanan uygulamalar olmasına rağmen çok fazla itiraz gelmedi” dedi.
BİZ HEP HAYIRLI İŞLERDE OLMAYI TAAHHÜT EDİYORUZ
Özel konuşmasını şöyle sürdürdü: “2002 yılında mazbata töreninde yaşadıklarıma şimdi yaşadıklarıma bakıyorum, elhamdülillah diyorum. Tüm siyasi partiler Türkiye’mizin önünü açmak, lider ülke olmak adına birbirleriyle yarışıyor. Vatandaşımız da takdir ediyor. Şuanda vatandaşımız böyle takdir etti. Bize oy veren vermeyen, biziz destekleyen desteklemeyen herkesin emrinde olduğumuzu söylemek istiyorum. Seçimler 24 Haziran’da bitti. Artık Isparta’yı büyütmemiz lazım. Isparta’da güzel işler yapmamız lazım. Isparta için kimin güzel fikri varsa biz onunla işbirliği yapmaya hazırız. Ispartalılar olarak buna mahkumuz. Çünkü Isparta’nın koşarak iş yapmamız gereken bir süreci var. Görüşü ne olursa olsun herkese kucağımızı açtık. Kısır siyasi çekişmeler içerisinde girip de bir takım kadük işler yapmak istiyorlarsa biz orada olmayacağız. Biz hep hayırlı işlerde olmayı taahhüt ediyoruz. Yanlış yaptığımız noktada Ispartalıların bizi uyarmasını istiyoruz. Vakit hizmet, vakit iş yapma vakti. Ülkemizin 2023-2073 hedeflerine koşarak gitmesini rabbimden temenni ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Cumartesi 14.2 ° / 5.9 °
Pazar 18.2 ° / 4.3 °
Pazartesi 20.4 ° / 7.1 °