Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında bizim imzamız var

Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında bizim imzamız var

SİYASET 2.03.2019 07:13:00 0
Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında bizim imzamız var
TBMM Başkanvekili, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, isim vermeden MHP İl Başkanı Nail Bayram’ın açıklamalarına yanıt verdi. Bilgiç, “Bir partinin il başkanı yerel seçimle genel seçimi karıştırmış birtakım şeyler söylüyor. Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, onun yoldaşlarının, benim AK Partimin, AK Parti teşkilatımın imzası vardır. Bizler milletvekilleri olarak buna sadece vesile olduk” dedi.
 
TBMM Başkanvekili, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye İşhanı önündeki konuşmasında MHP İl Başkanı Nail Bayram’ın AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e yönelik ‘Cak, cak konuşuyor, cırcır böceği gibi ötüyor’ açıklamalarına isim vermeden cevap verdi. Bilgiç Isparta’ya yapılan yatırımlarda AK Parti’nin imzası olduğunu vurguladı.
VİCDANIYLA DÜŞÜNMEYENİN AKLIDA ALMAZ
 Sözlerine, ‘Bir partinin il başkanı yerel seçimle genel seçimi karıştırmış birtakım şeyler söylüyor’ diyerek başlayan Bilgiç, şunları söyledi: “Ama önce insanın vicdanının görmesi lazım, vicdanı görmeyenin gözü görmez. Vicdanıyla düşünmeyenin aklıda almaz. Isparta’da hizmet adına ne varsa onun altında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, onun yoldaşlarının, benim AK Partimin, AK Parti teşkilatımın imzası vardır. Bizler milletvekilleri olarak buna sadece vesile olduk. Biz buraya bugün Türkiye’nin ikinci Şehir Hastanesi açtıysak, memnuniyet %95’e geldiyse, Isparta’nın bir seferde altığı en büyük yatırım bu ise onun altında sizlerin, AK Parti’nin imzası vardır. Başka kimsenin imzası yoktur.
BİLEREK KONUŞACAKLAR Kİ BİZİ DE KONUŞTURMASINLAR
Eğer Isparta’da bugün 5 bin kişilik yurt orada, 4 bin kişilik yurt burada, bunlarda öğrencilerimiz barındırılıyorsa, 3 bin kişilik yurdun inşaatı devam ediyorsa her bir taşında sadece sizlerin emeği var. Onun altyapısı ile ilgili bir yerlere boru çekildi ise onda da Özel İdarenin emeği var. Onun için bir takım arkadaşlar bir şeyler söyledikleri zaman bilerek konuşacaklar. Bilerek konuşacaklar ki bizi de konuşturmasınlar. Bilerek konuşacaklar ki bizi de cevap vermek zorunda bırakmasınlar.
İNŞAAT OKULUNA VE MÜHENDİSLİK OKULUNA GİTSİNLER,
 ORADA DA BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞSINLAR
Öncelikle arabaya binsinler şu dostluk yoluna doğru gitsinler orada yapılan çalışmaları bir görsünler. Orada yapılan sözleşmeyi görsünler, o yolun ne zaman Isparta ve Burdur halkına hizmet vermeye başlayacağını öğrensinler. Eğer viyadük merakları varsa onun içinde onunla ilgili mimari okuluna, inşaat okuluna, mühendislik okuluna gitsinler, orada da bir şeyler öğrenmeye çalışsınlar. Ama bu saatten sonra olmaz, onun içinde geç kaldılar.   Eğri oturabiliriz ama yapmamız gereken şey doğru konuşmak, Ispartalıyı kandırmamak, Ispartalıya yalan söylememek. Besmeleyi çektik ve meydana adımı attık, 31 Mart’a kadar sahadayız. Kimse meydanı boş bulduğunu zannedip bulduğu yerde sallamasın. Burada bu hizmetlerin her birinin altında emeği, alınteri olan biri var. Onun kim olduğunu herkes biliyor, o da Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıdır, AK Partililerdir.”
 

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °