Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

‘Isparta cek, cak siyasetinden bıktı’

‘Isparta cek, cak siyasetinden bıktı’

SİYASET 14.01.2019 07:00:00 0
‘Isparta cek, cak siyasetinden bıktı’
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta’yı Türkiye’nin örnek şehri yapabilecek bir belediye başkan adayı bulduklarını ifade ederek, Gökmen Hakkı Gökmenoğlu’na destek istedi. Cesur, “Bir tarafta 16 yıl boyunca iktidarın olanaklarını bu memlekete çeviremeyenler, diğer tarafta 15 yıllık devam eden belediyecilik var. 15 yıldır Isparta’nın çözülemeyen sorunlarını bugün biz söyleyince yapacağız diyorlar. Bu millet artık cek, cak siyasetinden bıktı. 15-16 yıldır eğer yönetimdeyseniz, artık yapmamışsınız, şapkayı önünüze koymanız gerekir” diye konuştu.
 
İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta yerel medya çalışanlarıyla bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde çok istemesine rağmen meclisteki çalışmalardan dolayı Isparta’ya gelemediğini ifade eden Cesur, “Benim meclise gitmem de basının payı büyüktür. Onlar benim sesimi halkımıza duyurdu. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
ISPARTA’YI TÜRKİYE’NİN ÖRNEK ŞEHRİ HALİNE
GETİRECEK BİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BULDUK
31 Mart yerel seçimlerine ilişkin de değerlendirmede bulunan Cesur, “Biz Isparta halkına sözler verdik. 24 Haziran’dan sonra vatandaşlarımız iyi belediye başkanları istiyoruz demişlerdi. Halkımız temiz, liyakatlı, Isparta’nın sorunlarını bilen, Isparta’nın paralarını kendi yandaşlarına peşkeş çekmeyen, trafik sorununa, geçinme sorununa çare bulabilecek belediye başkanları istiyor. Isparta halkına verdiğimiz bu sözü tuttuk. 10 sene baroda rüştünü ispatlamış, kişiliği, yaptıklarıyla, ailesiyle, duruşuyla, tüm birikimiyle Türkiye ve dünya vizyonu ile Isparta’yı hak ettiği, Türkiye’nin örnek şehri haline getirecek bir belediye başkan adayı bulduk. Kendisi gece yarılarına kadar çalışıyor. Biz de teşkilatımızla, adayımızla birlikte projeler üretiyoruz. Biz ehliyet istiyoruz. Beni meclise gönderen vatandaşlarıma müteşekkirim. Benim uzattığım eli onlar tuttular, ben de diğer elimi uzattım, onları özledikleri günlere kavuşturalım. Başkan adayımızın çok güzel projeleri var. 24 Haziran’da 4S projem var dedim. Süleyman Demirel’in S’si olsun istedik. Çünkü proje adamıydı. Halen raylı sistemden bahsediyoruz. Aybatılı başkanın 1999’da bıraktığı projenin uygulanması gerekirdi” dedi.
BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL BİR EKİPLE GELİYOR
Isparta’da güzel bir yerel seçim yarışı olduğunu kaydeden Milletvekili Cesur, “Isparta halkı çok sağduyuludur. Bir tarafta 16 yıl boyunca iktidarın olanaklarını bu memlekete çeviremeyenler, diğer tarafta 15 yıllık devam eden belediyecilik var. 15 yıldır Isparta’nın çözülemeyen sorunlarını bugün biz söyleyince yapacağız diyorlar. Bu millet artık cek, cak siyasetinden bıktı. 15-16 yıldır eğer yönetimdeyseniz, artık yapmamışsınız artık şapkayı önünüze koymanız gerekir. Tüm vatandaşlarımıza saygılıyız. Sadece bize oy veren değil, tüm vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Sayın başkanımız çok güzel bir ekiple geliyor. Kadroları kurarken dikkat ettiğimiz şey liyakatlı olmaları. İşte başkan.  4S projesinde Isparta sanatın başkenti olacak demiştim. İkincisi spor, üçüncüsü sağlık, dördüncüsü de sanayinin başkenti olsun istiyoruz.  Halen Dereboğazı yolunu açacağız diyorlar. Bu millete yazık. Burası ticaretin merkezi haline gelebilir. Isparta’yı parfüm endüstrisinin merkezi haline getireceğiz. Bu memleketin huzura ihtiyacı var. Bunu yerine getirecek olan da kendisiyle örtüşen insanların görevde olmasıdır. 1 Nisan’dan itibaren şenliğimiz var” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: bıktı siyasetinden ısparta
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °