Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Isparta Belediyesi, köylerine Beldelerine ve ilçelerine artık ağabeylik yapacak

Isparta Belediyesi, köylerine Beldelerine ve ilçelerine artık ağabeylik yapacak

SİYASET 13.01.2019 11:09:00 0
Isparta Belediyesi, köylerine Beldelerine ve ilçelerine artık ağabeylik yapacak
AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen, ‘mahallemiz gibi göreceğiz’ dediği merkez köyleri de ziyaret programı kapsamına aldı. Deregümü’de coşkuyla karşılanan Başdeğirmen, ‘Valilik, Belediye ve Özel İdare olarak el ele vereceğiz, işbirliği içinde her türlü ihtiyacı karşılayacağız’ dedi.
 
 
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim ziyaret programlarına merkez köyleri de ekledi. Bu doğrultuda ilk ziyaret Deregümü Köyü’ne yapıldı. Deregümü kahvesinde çok sayıda köylü tarafından karşılanan Başdeğirmen’e AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse ile Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de eşlik etti. Köye girişinde havai fişeklerle karşılanan Başdeğirmen, kahveyi dolduran Deregümülülere teşekkür etti.
 
BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR
 
Deregümü Köyü Muhtarı Osman Katırcı, AK Parti Adayı Başdeğirmen’in ‘merkez köylerimizi mahallemiz olarak göreceğiz’ sözünü hatırlatarak “Sayın Şükrü BAşdeğirmen’in merkez köyleri mahalle gibi görüp, her türlü hizmetin verileceğine dair açıklamaları bizleri son derece memnun etmiştir, mutlu etmiştir. Sayın Başdeğirmen’in bu yaklaşımından ziyadesi ile memnun kaldık. Kendisine teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak da 31 Mart’ta Isparta halkının üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirterek  “Yaparsa AK Parti yapar” dedi.
 
45. MAHALLEMİZ DEREGÜMÜ’DÜR
 
Deregümü Köyü ile yıllarca şahsi ilişki içerisinde olduğunu belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yeni dönemde Isparta Belediyesi’nin köylere, beldelere ve ilçelere ağabeylik yapacağının altını çizdi. Deregümü’de ve diğer merkez köylerde Özel İdare ve Belediye işbirliğinde çok büyük hizmetlere imza atılacağının sözünü veren Başdeğirmen, özetle şöyle konuştu:
“Hep beraber buradayız. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Sizin bizi coşkulu bir şekilde, kalabalık bir şekilde karşılamanız bizleri mutlu etti, bizleri onurlandırdı. Deregümü Köyü ile yıllardır şahıs olarak iç içeyim. Şimdi yeni bir göreve talip olduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın 6 Aralık’ta ismimizi resmen açıklamasından sonra süreci başlattık. Isparta’nın 44 mahallesi var. Belediye Başkanlığı seçimi içerisine giren 44 mahalle var. Merkez köyler bize oy kullanamıyor. Öyleyse o zaman burada bizim ne işimiz var? Oy kullanılmayacak yerde ne işimiz var? Bu köy bizim canımız,ciğerimiz, her şeyimiz. Marka olan, gelecek doğru yürüyen bir köyümüz. Tek işimiz oy toplamak değil. Memleketimize top yekün hizmet etmeye geliyoruz. Merkez köylerimize, kasabalarımıza ve ilçelerimize ağabeylik yapacağız. 45. Mahallemiz Deregümü’dür. Yapılabilecek her türlü hizmeti biz yapacağız. Özel İdaremiz çok güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. Eksiğimiz yok. Ama Belediye olarak bizim de yapmamız gereken hizmetler olduğuna inanıyorum.
ÜRETMEYE, ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Sizler karanfilcilik ile seracılığa başladınız. Şu an bu köyden 50 milyon TL’lik ekonomi şehrimize giriyor. Çalışarak, üreterek bu katkıyı sunuyorsunuz. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Bu arazilerimize sahip çıkacağız. Tarımsal üretimi büyüteceğiz. O güzel geliri köyümüze, ilimize katmaya devam edeceğiz. Domateste Deregümü artık marka oldu. Isparta Deregümü olarak bu markayı daha yükseklere taşıyacağız. Belediye ile devleti aynı masaya oturtacağız. Bugüne kadar oturamadığı için sorunlar oldu. Devlet hazırdı ama karşısında Belediye kısmı yoktu. Önümüzdeki dönemde yapılması gereken ne varsa yapacağız. Belediyemiz, Valilik, Özel İdare ve diğer kurumlar el ele, işbirliğinde ne lazımsa yapacağız. Bu göreve özlemle geliyorum. Size hizmet etmeye geliyoruz. Sarılacağım size ve hiç bırakmayacağız.”
HİZMET NASIL OLUR GÖSTERECEĞİZ
Milletvekili Mehmet Gökgöz de 31 Mart’tan sonra AK Parti olarak hizmette hiçbir mazeret kalmayacağının altını çizdi. Deregümü halkına teşekkür eden Gökgöz, “İnşallah genel iktidar ile yerel iktidarı birleştireceğiz. 10 yıl önce ben de belediye meclis üyesi seçildim. Hep bir tarafımız eksikti. İçimizde heyecanımız var, yapmak istediklerimiz var. 31 Mart’tan sonra mazerete sığınmadan milletimize nasıl hizmet edilir cümle aleme göstereceğiz. Köylerimiz, kasabalarımız ve ilçelerimiz de bu hizmeti görecek” diye konuştu.
EKONOMİK DAYATMA UYGULANIYOR
Son konuşmayı yapan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ise 31 Mart seçiminin önemine dikkat çekti. Isparta’yı merkezde 31Mart’ta AK Parti belediyeciliği ile buluşturacaklarını iddia eden Zabun, şöyle konuştu:
 “Bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Sadece il genel meclisi, belediye meclisi üyesi seçmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi oylayacağız. Geleceğimizi oylayacağız. Elbirliği ile gönül birliği ile başarıya ulaşacağız. Ekonomik sıkıntıların seçimi etkileyeceği pompalanıyor. Siz kimi korkutuyorsunuz. Ekonomik kriz dediğiniz şeyin sizin ağa babalarınız tarafından 15 Temmuz gibi bu ülkeye dayatılmaya çalışıldığını bilmiyor muyuz? Bu ülkenin kur dengeleri ile oynamaya çalıştığını bilmiyor muyuz? 15 Temmuz’da gerçekleştiremediğinizi bu ülkenin ekonomik dengeleri ile gerçekleştirmek istediğinizi bilmiyor muyuz? Ama dimdik ayaktayız. Ekonomimiz de güçlü. Onlar ne kadar dalgalandırmaya çalışsalar da hiç umurumuzda değiliz. Biz öyle bir peygamberin, öyle bir sahabenin ümmetiyiz ki davamızdan asla vazgeçmeyiz. Dimdik ayaktayız. Ülkemiz dimdik ayakta. Devletimiz dimdik ayakta. Olabilir sıkıntıyı da yaşarız. Ama bunların her birini birlik ve beraberlik ruhu içinde aşarız.
ARTIK UYUYAN DEV UYANDI
Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu ülkenin kalkınmasını, bu milletin ayağa kalkmasını engelleyemeyecekler. Bu ülkenin ve bu milletin önünü kesemeyecekler. Ne kadar uğraşılarsa uğraşsınlar. Bu millet ayağa kalkmıştır. Uyuyan dev uyanmıştır. Bundan sonra da hiçbir şey eskisi gibi değil. Artık yeryüzünde hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu millet ayağa kalkmıştır, bu millet uyanmıştır. Uyuyan dev uyanmıştır. Ne yaparlarsa yapsınlar. Vırz gelir, tırs gider. Umurumuzda bile değil. Sizin desteğiniz bizim yanımızda olduğu müddetçe, biz birbirimize kenetlendiğimiz müddetçe ne yaparlarsa yapsınlar hiç umurumuzda değil. Hedefimiz 22 belediyenin 22’sini de almak.”

Çarşamba 21.7 ° / 11.4 °
Perşembe 20.9 ° / 10.2 °
Cuma 20.6 ° / 7.9 °