Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

‘Isparta, adaylarını kendi gönlünden çıkardı’

‘Isparta, adaylarını kendi gönlünden çıkardı’

SİYASET 21.01.2019 07:15:00 0
‘Isparta, adaylarını kendi gönlünden çıkardı’
Partisinin Isparta adayları tanıtım toplantısına katılan AK Parti MKYK Üyesi Tuğba Işık Ercan, AK Parti hükümetlerinin yerel yönetimlerle şehirleri vücuda getirdiğini ifade ederek, “Bu şehirleri vücuda getirmeye artık Isparta’dan da devam edeceğiz. Isparta gerçekten kendi yüreğini anlayan, kendi gönlünden çıkarılan güzel adaylarımızı ortaya koydu” diye konuştu.
 
AK Parti MKYK Üyesi Tuğba Işık Ercan, partisinin Isparta belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşan Ercan, Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğini örnek gösterdi. Ercan’ın konuşması şöyle; “1994’den öncesi İstanbul’u yaşayan bir kardeşiniz olarak çukur, çamur deryalarını maalesef gördük. Ama sayın cumhurbaşkanımız 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği ülkemize ve hatta tüm dünyaya tanıttı. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği kaynak tüketen değil kaynak üreten,  hırsla değil, azimle çalışan, insanı hor gören değil, insanı baş tacı kılan, gönüllere dokunan belediye başkanlığını kadim memleketimizi şehr-i emin sıfatıyla  idrak edip uygulayan bir belediyeciliğin adıdır.
HİZMETLER TEK TEK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
1994’den sonra Allah’a hamdolsun ki 2002 yılından itibaren AK Parti hükümetleriyle tüm ülkemiz hem belediyecilik anlamında hem de yerel yönetimlerde ak parti hizmetleriyle tanıştı. Üniversiteden sonra uzunca süre Amerika’da eğitimini tamamlayan bir kardeşiniz olarak o yıllarda yarabbim bu yollar şu köprüler bizim ülkemizde de olacak mı diyordum. Şuanda görüyorum ki Edirne’den Kars’a, Isparta’ya, Antalya’ya kadar ülkemizin her yerinde yollarımız, köprülerimiz, icraatlarıyız tek tek gerçekleştirildi ve gerçekleştirilmeye de devam edilecek.
TEVAZU, SAMİMİYET VE GAYRET İLE ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET DİYECEĞİZ
2004, 2009 ve 2014 yerel seçimleri adeta genel seçimler gibi geçti. 2004 yılında yerel kalkınma başlıyor dedik ve kalkındırmaya yerelden devam ettik. 2009’da işimiz hizmet gücümüz millet dedik. 2014 yılında daima millet, daima hizmet dedik. Artık ne diyoruz; tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet önce memleket diyeceğiz.
2023 VİZYONUNU UYGULAMAYA DEVAM EDİYORUZ
AK Partimiz bir yandan icraatlarını gerçekleştirirken vesayet odakları da bir yandan boş durmuyordu. Bunlar parti kapatmadan darbe girişimleri dahil olmak üzere çıkarmış olduğu türlü engellerle mücadele ederken, diğer yandan halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalışmaya tüm gayretimizle devam ediyorduk. Yerelde başarılı hizmetler tek tek gerçekleştirildi. Ama AK Parti hükümetleri ülkemizi 2023’e taşımak için aşkla, coşkuyla ve heyecanla çalışarak, yerel yönetimlerle hükümet uygulamalarıyla şehirleri vücuda getirdi. Bu şehirleri vücuda getirmeye artık Isparta’dan da devam edeceğiz. Vesayetlere, darbe karşı mücadele ederken hizmetleri aksatmadık. Bu bağlamda başımıza 15 Temmuz FETÖ darbesi hasıl oldu. Ama ne oldu yine milletimiz sağduyusu ile ortaya çıktı. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet anlayışıyla ben cumhurbaşkanımın arkasındayım dedi ve cumhur ittifakımız, rabiamızla birlikte 2023 vizyonunu uygulamaya devam ediyoruz.
TÜM BU ŞEHİRLERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BAŞKAN ADAYLARIMIZA DA DESTEK OLACAĞIZ
31 Mart seçimlerinde ilk kez gerçek anlamda bir yerel seçim tecrübesi yaşayacağız.  Artık yerel seçimlerinde biliyoruz ki seçmenlerimiz kendi ilinde kendi belediye başkanını kendi dinamikleriyle seçiyor. Ben bundan emin oldum ki Isparta gerçekten kendi yüreğini anlayan, kendi gönlünden çıkarılan güzel adaylarımızı ortaya koydu. Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğinin gereklilikleri neydi? Çevreyi koruyan, değer, kültür ve sanat üreten, dünya şehirleriyle yarışan ve aynı zamanda tarihimizi yaşatan şehirler. İşte tüm bu şehirleri gerçekleştirmek için başkan adaylarımıza da destek olacağız.”

Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °