Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

‘Isparta 25 Haziran’da TBMM’de iktidardan 4 vekil ile temsil edilecek’

‘Isparta 25 Haziran’da TBMM’de iktidardan 4 vekil ile temsil edilecek’

SİYASET 9.05.2018 10:17:00 0
‘Isparta 25 Haziran’da TBMM’de iktidardan 4 vekil ile temsil edilecek’
MHP İl Genel Meclis üyesi ve grup sözcüsü Kerem Araz, 24 Haziran seçimlerinde Isparta’daki 4 milletvekilliğini de Cumhur İttifakı adaylarının alacağını söyleyerek “Isparta halkının ayağına gelen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum. Isparta 25 Haziranda TBMM’de iktidardan 4 milletvekili ile temsil edilecek” dedi.
Cumhur İttifakının Isparta’da 24 Haziran seçimleri ile yeni bir dönem başlayacağını söyleyen MHP’li İl Genel Meclis üyesi Kerem Araz “yıllardan buyana kaynak yetersizliklerinden dolayı yapılamayan projeler iktidardan 4 milletvekili ile daha hızlı ve kısa sürede yapılacaktır. İktidardan 4 temsilci demek 4 AK Parti’li milletvekili demek değil. Seçimlerde 3-1 olur, 2-2 olur, ama tüm milletvekilleri Cumhur İttifakının olur diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
ISPARTA FIRSATI DEĞERLENDİRECEK
MHP İl Genel Meclis üyesi ve grup sözcüsü Kerem Araz 24 Haziran seçimleri ile ilgili iddialı bir çıkış yaptı. 24 Haziranda yapılacak seçimlerde Isparta’nın 4 milletvekilliğinin de Cumhur İttifakında birleşen AK Parti ve MHP’den çıkacağını söyleyen Araz, “Isparta 25 Haziranda iktidarda 4 milletvekilliği ile temsil edilecek. Isparta halkının ayağına gelen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum” diye konuştu.
4 VEKİL İLE PROJELER DAHA HIZLI YAPILACAK
Cumhur ittifakının 4 vekilliği almasının Isparta’ya büyük kazanç sağlayacağını söyleyen Araz, “yıllardan beri kaynak yetersizliği gibi nedenlerde yapılamayan ama yapılması şart olan birçok projenin iktidardaki 4 temsilci ile daha hızlı ve kısa sürede yapılacağına inanıyorum. İktidarda 4 temsilci demek 4 AK Parti’li demek değildir. Cumhur ittifakının bileşenleri arasında 3-1 yada 2-2 şeklinde dağılım olabilir” dedi.
15 TEMMUZ FİNAL OLMADI
Sandığa giderken sadece ekonomik ve sosyal gelişmelerin değil, Türkiye’nin beka sorunun göz önünde bulundurulması gerektiğini söyleyen Kerem Araz, “AK Parti ve MHP Türkiye’nin beka sorunu olduğunu gördükleri için cumhur ittifakı oluştu. Türkiye’de 15 Temmuz bir final olmadı. O gün Türkiye’nin başına getirilmek istenen musibetlerle ilgili hedefi olanların çalışmaları devam ediyor. Şimdiden 24 Haziran seçimlerinin milletimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.  GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °
Pazar 21.9 ° / 10.2 °