Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İnanmayanlarla 31 Mart’ta görüşürüz

İnanmayanlarla 31 Mart’ta görüşürüz

SİYASET 7.01.2019 08:22:00 0
İnanmayanlarla 31 Mart’ta görüşürüz
AK Parti Milletvekili Recep Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Isparta’da en yüksek oy oranına ulaşacaklarını ifade ederek, “Isparta olarak ilk 10 ilin içine gireceğiz. İnanmayanlar olabilir. 31 Mart’ta inanmayanlarla görüşürüz” dedi.
 
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, partisinin teşkilat buluşmasında konuştu. AK Parti’nin ülkeyi nereden nereye getirdiğinin belli olduğunu kaydeden Özel, “Ama her seçim yen bir başlangıç ve heyecan. Ülkemize, milletimize, mazlumlara hizmet veren AK Partimiz sayesinde gelmiş olduğumuz nokta belli. Bir seçime gidiyoruz. Sayın genel başkanımızın kendi seçiminden daha da önemsediği bir seçim. Bu seçimi öyle güçlü bir çalışmayla almalıyız ki birbirimizi eleştirmeyelim, birbirimizin ayağına çelme takmayalım. Davamız ve partimize sahip çıkacağız. Davamız ve partimizin hatırı herkesten hatırından önde gelecek ve 31 Mart’ta burada güzel bir netice alacağız. Tüm teşkilatlarımızı bizden daha fazla çalışmasını, sandık müşahitlerimizin daha fazla gayre etmesini özellikle istiyoruz” dedi.
İLK 10 İLİN İÇİNE GİRECEĞİZ
Isparta Belediyesi’nin son 10 yıldır AK Parti ile buluşması gerektiğine değinen Özel, “24 Haziran’da çok güzel oy oranıyla 2 milletvekilimizi 3 yaptı. Bunun üstünü belediyeyi alarak, diğer ayağını sağlayarak Isparta’nın değişim, dönüşümünü sağlamak mecburundayız. Yoksa vatandaşımızın bizden beklentilerini tam manasıyla yerine getiremiyoruz. Belediye bizden olacak ki işler daha güzel, daha çabuk şekilde neticelensin. O yüzden geçmişte nasıl daha çok çalıştıysak ondan daha fazla çalışmalıyız. Herkesi kucakladığımız an bu iş bitmiştir. Herkes bu işte bende varım dediği an bu seçimde Isparta olarak ilk 10 ilin içine gireceğiz. İlk 10’la rekor kıracağız ve en yüksek oyu da bu seçimde alacağız. İnanmayanlar olabilir. 31 Mart’ta inanmayanlarla görüşürüz. Bu bizim daha fazla çalışmamızı da gerektirecek. Rehavete kapılmadan seçimi sakin alamıyormuşuz gibi çalışmamız gerekiyor. Her eve gireceğiz, he sokağa ulaşacağız. Çözülmeyen problemleri 31 Mart’tan çözmeye devam edeceğiz. Başdeğirmen Isparta’nın evladı artık söz karar millette diyorum. AK Parti olarak adayımızın sonuna kadar arkasındayız. Seçildikten sonra işlerimizi elbirliği ile yapacağız. Çok güzel hizmetler getirmenin sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: gör?ş?r?z martta inanmayanlarla
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °