Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

İktidar partisinden bir fazla milletvekili çıkarmak o il için şanstır

İktidar partisinden bir fazla milletvekili çıkarmak o il için şanstır

SİYASET 27.06.2018 08:30:00 0
İktidar partisinden bir fazla milletvekili çıkarmak o il için şanstır
Başkan Şengöl, "Hangi parti olursa olsun, iktidar partisinden bir fazla milletvekili çıkarmak o il için şanstır. Dolayısıyla Isparta bu seçimlerde iktidar partisinden 3 milletvekili çıkmıştır. Bu durumu iyi değerlendirmek gerekir."       
 
            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, 24 Haziran'da gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından yayınladığı mesajında, milletimizin kararıyla sandıktan çıkan seçim sonuçlarının Ülkemize, Isparta'mıza ve Eğirdir'imize hayırlı olmasını diledi.
            Başkan Şengöl, yapılan genel seçim sonrası Isparta Milletvekilliğine Ak Parti'den seçilen Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ile İyi Parti'den Milletvekili seçilen Sayın 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in doktoru Aylin Cesur’u ve Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal'ı tebrik etti.  
Demokrat Partili Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Hangi parti olursa olsun, iktidar partisinden bir fazla milletvekili çıkarmak o il için şanstır. Dolayısıyla Isparta olarak iktidar partisinden 3 milletvekili çıkması ilimiz ve ilçemiz için büyük şanstır. Bu durumu hem biz idareciler hem de iktidar partisi milletvekilleri iyi değerlendirmelidir. İlimize ve ilçemize yatırımların yönlendirilmesi ve mevcut yatırımların hızlandırılması konusunda güç birliği yapılmalıdır" dedi.
            Başkan Şengöl, "24 Haziran seçimleri ülkemize yeni bir döneme getirmişti. Seçimin kazanını Türk Milleti olmuştur. Yeni dönemde Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi arzusundayım. Eğirdir olarak beklentilerimiz bu dönem daha da yüksektir. Isparta iktidar partisine 3 milletvekili çıkarmıştır. Diğer taraftan İyi Parti ile birlikte ittifak yapan Demokrat Partimiz de yıllar sonra meclise girmiştir. Sevincimiz büyüktür. Her zaman istikrar ve gelişen, güçlenen Türkiye’den yana olduk. Seçimler sona erdi, Ülkemiz için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekmektedir. Eğirdir Belediye Başkanı ilçemizin geleceği için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz, her türlü birlikteliğe hazırız, halkın büyük bir çoğunluğun oylarını alarak seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilimizden milletvekilliğine seçilen Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ile Aylin Cesur hanımefendiyi tebrik ediyor, ilimiz için hayırlı olmasını bekliyor ve başarılar diliyorum. Öte yandan da Afyonkarahisar milletvekili olarak seçilen Demokrat Parti Genel Başkanımız Gültekin Uysal'ı tebrik ediyor, çalışmalarında kendisine başarılar dilerken, Eğirdirli hemşehrilerim ve şahsım adına çıkan sonuçlar ile  yeni yürürlüğe girecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °