Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Her zaman Isparta menfaatlerini ön planda tuttum

Her zaman Isparta menfaatlerini ön planda tuttum

SİYASET 13.06.2018 09:15:00 0
Her zaman Isparta menfaatlerini ön planda tuttum
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, AK Parti İl Yöneticileriyle birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, meclis ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Milletvekili Adayı Özel, Hükümetin Isparta’nın ülkenin ekonomik geleceğini ilgilendiren yatırımları ve yeni dönemde yapacakları çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Adayı Özel, Isparta’ya birlik beraberlik içinde her kesimin görüşünü alarak hizmet edeceğini söyledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Adayı Özel’e teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin Isparta’ya ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Milletvekili Adayı Özel’e Ekonomi Kampusu binasını gezdirdi.
ITSO Başkanı Başdeğirmen, Isparta’nın büyümesi, gelişmesi ve kalkınması için milletvekillerinin, meslek örgütlerinin, sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin, kamu kurum kuruluş temsilcilerinin birlikte çalışması gerektiğini belirterek, “Sayın Recep Özel Milletvekilimize Odamızı  ziyarete geldiği için teşekkür ediyorum. 24 Haziran ülkemiz için çok önemli bir dönemeç. İki seçim yaşayacağız. İnşallah ülkemiz için hayırlı sonuçlar ortaya çıkar. Sayın Milletvekilimiz Özel ile  Isparta’nın birçok konusunu paylaştık, belki geçen dönem vekil değildi ama birçok konuda bizlere destek verdi. Isparta’ya her geldiğinde bizleri ziyaret etti, bizde kendisiyle görüşme imkanlarımız oldu.  Kendisi’nin tecrübelerinden yararlandık. Ispartamıza daha fazla hizmette beraber olmayı Allah nasip etsin. Tüm milletvekili adayı arkadaşlarımızın derdi Isparta. Aday olan tüm milletvekili adayı arkadaşlarımız Isparta hizmet etmek için aday oldular kendilerine başarılar diliyorum.
 Bizde Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri olarak ilimize katkı sağlayacak herkesle birlikte hareket edeceğiz. İlimizin kalkınması büyümesi ve gelişmesi birlikte hareket edip, projeler üreterek sağlanacak. Sayın Vekilimiz de yeni dönemde bizlerin isteklerini yerine getireceğine inanıyorum. Ben tekrar kendisine bizleri ziyaret ettiği için meclisim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum.”dedi.
Milletvekili Adayı Özel de konuşmasında, Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üyeleriyle seçimlerden sonra daha sık beraber olup istişare edeceğini belirterek şöyle devam etti:
“Ticaret ve Sanayi Odamızda sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ticaret ve Sanayi Odası olarak yeni seçim yaptınız yeni göreve gelen arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Sizler bu göreve  hizmet aşkı ile geldiniz ve öyle çalışıyorsunuz ve Ispartamıza güzel hizmetler ediyorsunuz. Isparta ticaretine, sanayicisine, hizmet edecek güzel bir binayı ilimize kazandırdığınız için öncelikle teşekkür ediyorum. Kuruluş fonksiyonu gereği çok kapsamlı bir bina inşallah güzel hizmetler edersiniz. Elbette yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız ama öncelikle bizim en çok üzerinde durduğumuz şey ilimize hizmet edeceksek ben yaptım değil biz yaptık diyerek hizmet etmeliyiz. Yani istişare ile görüş alarak. Isparta olarak önümüze bir hedef koymalı ve o hedef doğrultusunda hareket etmeliyiz. 4 dönemdir adayım ve her zaman Isparta menfaatlerini ön planda tuttum. Biz Isparta’nın istikametinin ne olacağını sizlerle birlikte karar vereceğiz. Çünkü siz memlekete hizmet eden, istihdam sağlayan vergisini ödeyen işadamlarısınız sizlerin görüşleri çok önemli.  ilimizin kalkınma, büyüme manifestosu olması gerekiyor. Herkesin bu yönde taşın altına elini değil gövdesini koymasını istiyoruz. 24 Hazirandan sonra ben seçildim milletvekili oldum demek yerine oturduğumuz koltuğu doldurup vatandaş ne istiyorsa onu yapmalıyız. Artık ben yaptım oldu değil, vatandaş istiyorsa yapacağız. Sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha fazla görüşeceğiz.”diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 16.6 ° / 6 °
Cuma 17.7 ° / 6.5 °
Cumartesi 21.2 ° / 8.4 °